Фики призна за кой образ се страхува да му се падне в "Капките"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:30 / 15.04.2021
4166
В понеделник вечер Фики грабна втора победа в девети сезон на шоуто с образа на Тина Търнър и изпълнението на Simply The Best. Талантливият певец разказа, че както той, така и всички негови колеги в шоуто, подхождат сериозно и отговорно към задачите, които им се падат и според него им се получава много добре.

"Любимият ми образ до момента е песента, с която започнах и самият Дони като образ – за мен беше огромна чест да изпълня "Уморени крила". Страхотно е изживяването да влизаме в различни тембри, много е интересно да се опитваме да достигнем даден изпълнител вокално, а също така и неговата харизма. Процесът на работа с екипа на "Като две капки вода" наистина е страхотен – адмирации и поздравления за техния професионализъм през всичките тези години", каза изпълнителят.

От представянето на Фики до момента изглежда, че няма кой образ да го притесни. Самият той казва, че щом Бионсе и Дженифър Лопез вече са минали, няма от какво да се страхува. "Образът, който до голяма степен ме е страх да ми се падне, е този на Майкъл Джексън, защото той е недостижим. А с моята фигура, ако трябва да го имитирам , ще стане страшно", казва с усмивка талантливият певец.

Като дете с популярен баща началото на Фики Стораро е било трудно, докато се докаже на сцената. Според него моментът, когато е разбрал, че сцената ще е неговото бъдеще, е когато е избран да пее в Олимпийския хор през 2012 г. – той е един от петимата българи, които са прославили страната на Олимпиадата в Лондон.

Там Фики е бил заедно с участници от Световния хор, който е наброявал 110 човека. "Тогава ме беше страх, но винаги съм вярвал, че с работа и постоянство мога да стигна до някъде", казва той.

Сред ситуациите в "Като две капки вода", когато адреналинът е изиграл лоша шега на Фики, е представянето му в образа на Роби Уилямс с песента Let Me Entertain You.

"Забравих си голяма част от текста, защото изпълнението беше сложно и имах да мисля за толкова много неща, но с помощта на екипа се справих. Много съм им благодарен."

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).