Гришо си направи скъп подарък

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:45 / 13.04.2021
2998
Ден преди старта на Мастърс 1000 Гришо си направи скъп подарък.

Пореден талисман за късмет добави тенисистът към колекцията си от бижута. Този път той заложи на медальон. Висулката е от специална лимитирана серия 14-каратово злато.

Димитров си избра комбинация от лилави, жълти, бели и шампанско диаманти. Цената на подобен малък медальон варира между 1500 и 2200 долара.



Само ден преди да се изправи срещу Ян-Ленард Щруф (Германия) в последната среща от програмата на централния корт в Монте Карло, Гришо се похвали в мрежата с новата си придобивка.

Най-добрият български тенисист има афинитет към стойностните бижута. Освен за половинката си Лолита, Григор често купува бижута и за себе си.

По-рано тази година в Мелбърн звездната двойка направи впечатление, че носи еднакви гривни, изработени от известната френска компания "Картие". Тогава тенисистът и гаджето му се появиха с гривни от популярна колекция на марката, направени във формата на пирон. Накитите са изработени от 18-каратово злато, а цената им започва от 2 хил. долара и достига колосалните 100 хил.

Неотдавна Гришо разкри и значението на многоцветните гривни, които не сваля от ръката си. Той призна, че повечето са подарък от близките му и ги смята за талисмани.

"Част от гривните са от семейството ми - обясни българинът. - Майка ми ми подари едната доста отдавна. Символизират важните неща в живота - семейството, здравето, живота като цяло", разкрива Григор Димитров.



Половинката на тенисиста Лолита прикова вниманието на медиите с последното си лайф включване в инстаграм. Въпросите, с които беше заливана, са свързани основно с отношенията й с Григор. Рускинята предпочете да отговаря лаконично или да заобикаля въпроси, свързани с личния й живот. Лолита призна, че до този момент не е била в България.


Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).