Йорданка Христова: Ходя с анцуг, едно кукуригу на главата и невинаги гримирана

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:12 / 25.06.2023
2522
"Ако някой ме пита за някаква рецепта, защото всеки чака да имам нещо тайно, което поддържа моята виталност и без операции външен вид - не! Нямам! Просто, много е важно човек да обича и да бъде обичан! Прекрасно е! Това е дар Божи!“, довери в ефира на БНТ гранд дамата на българската поп музика и естрада Йорданка Христова.

Любимката на поколения българи каза още, че в годините е разпръсквала обич непрекъснато, защото я има и трябва да се разтовари от тези емоции. "А обичта на моите прекрасни почитатели и приятели ме презарежда отново. Без това не мога да живея!“, призна тя.

Според изпълнителката на "Сърца червени“ тя е "анти звезда“, защото: "Ходя с анцуг в квартала и обичам да си говоря с хората. Излизам само с едно кукуригу на главата и невинаги гримирана. А това, че на сцената изглеждам по определен начин, е друга тема“. Данчето е на мнение, че ежедневието ни е пълно със страшно много негативизъм. Че светът е много объркан, дезориентиран и пълен с лоша информация. "Същото като при лекарите е - винаги трябва да имаш второ мнение. Затова никой не иска да гледа телевизия и да пълни главите си с лоши новини“.

На въпроса дали хората могат да правят нещо напразно в и с живота си, Христова отговори: "Сигурно има такъв човек. Вероятно страдаш напразно, когато не е споделено. Но напразно не можеш да обичаш! Това е емоция, която не е напразна, това е Божа работа. Любовта насила не става. Имало е някаква причина да заобичаш някого. Той с нещо те е впечатлил, някаква химия се е появила между вас“, убедена е изпълнителката.

Данчето е на мнение, че всеки заслужава добрина и усмивка. Макар да има постъпки, предателства и отровни лъжи, които са недопустими, непростими и могат да променят една съдба. "И аз не съм безгрешна - то няма такъв човек! Прощавам, но след това вече не съм същата с този, който според мен ме е наранил дълбоко и несправедливо, защото всеки има своята правда“. Певицата смята, че истината и историята се менят с времето също както чувствата и книгата, която сме чели преди 10 години, и добави: "Така че и ние се променяме. Зависи как, кой и защо те гледа, съди и цени. Но, както е казал Христос - давам и другата си буза. Удряйте ме! Аз нося на всичко. Няма да падна, или ако падна - все още нося на всичко!“.

Йорданка открила, че споделя различни нюанси на обичта и чувствата. Както и че е доайен навсякъде, където и да отиде, защото все е най-възрастната. "Йорданка Христова - завинаги“, какъвто е надсловът на есенния ми концерт, се оказа наистина завинаги. Защото и аз самата като статистически се замислих за тези цифри - 80 години, от които 60 на сцена, ми идват нецензурни думи наум, които няма да споделям на глас. Просто е невъзможно толкова числа да са ме яхнали! Много е! Не случайно на 21-ви ноември ще е големият ми концерт в София. Тогава е денят на Християнското семейство, а аз съм християнка и вярваща!“, допълни с усмивка най-известната българска певица в Куба, където хиляди жени носят нейното типично българско име - Йорданка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Манчев и Рачков изпращат абитуриенти
Зрители за двойка в "Един за друг": Време е да си ходят!
Чудесни новини за някои зодии днес
Той вече има 600 млн. евро, а е само на 24 години
Ексцентричен рапър от Швейцария спечели "Евровизия" 2024
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).