Иво Димчев: Много сте ми банални! Защо трябва да ям само домати?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:54 / 02.06.2023
1287
"Много сте ми банални!“, обърна се към гостите в поредното издание на "Черешката на тортата“ Иво Димчев. Скандалният визуален артист и певец непрекъснато вмъкваше язвителни забележки ту за обстановката на вечерята, ту за напитките, не пощади и самите ястия.

Димчев се нахвърли първо срещу виното, което домакинята – киножурналистката Станислава Айви, промотира като супер квалитетен сорт испанско бяло.

"Навсякъде се разлива само вино, само вино. Вдигат се един наздравици... Все едно сме на кръщене. Не могат ли да измислят нещо по-интересно?“, изкапризничи скандалният майстор на пърформънса.

Той се намуси и на доматите, които Айви поднесе в една от разядките и в основното ястие. "Защо трябва да ям само домати?“, процеди маниерно ексцентрикът.

Иво Димчев се зарадва единствено на стъклената маса, върху която киножурналистката сервира кулинарните си изкушения, но веднага побърза да уточни защо. "За да ви гледам какво правите под масата!“, скандализира сътрапезниците си Димчев.

"Свободният артист“ обаче направи гримаса на неудоволствие от покривката. "Върти се върху стъклото, не можеш да си задържиш нито ръцете, нито чинията“, натякна провокативният изпълнител, пише "България Днес".

Една от съставките в ордьоврите на домакинята обаче отпуши тотално критикарството на Димчев. "Хумус, много е демоде. Не беше ли актуулен през 90-те?“, захапа Станислава той. Този път обаче киножурналистката му се опря, макар и деликатно. Тя обаче трябваше да понесе и втори удар за хумуса, след като шеф Манчев й припомни, че го е използвала в още една от гозбите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).