Кметът Димитър Николов прие Слави Трифонов часове преди концерта му

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
18:21 / 14.08.2009
2595
„Бургас е единствения град с толкова богата и разнообразна културна програма", заяви Слави Трифонов по време на срещата си с кмета на Община Бургас Димитър Николов. На нея още присъстваха Евгени Димитров - Маестрото, бургаският представител в екипа на Слави и негов сценарист Ивайло Вълчев и директорът на общинско предприятие „Летен театър, фестивали и концерти" Михаил Куцев.

Популярният водещ и шоумен се поинтересува от развитието, инфраструктурата на града и състоянието на транспортния трафик. От своя страна кметът Димитър Николов разказа на своя гост за реализираните и за предстоящите проекти в града и допълни, че в момента се изграждат нови детски градини, болница, два басейна, спортна зала и много детски и спортни площадки.

В една от темите на разговора се превърна предстоящия концерт на Слави Трифонов в Бургас. Шоуменът заяви, че ще поднесе на бургазлии един вълнуващ спектакъл, който ще продължи повече от 3 часа и зад който стои екип от 250 човека.

В края на срещата Димитър Николов покани Слави Трифонов на „Spirit Of Burgas", а той на свой ред поздрави кмета на града за провеждането на фестивала и допълни, че групи като „Faith No More" не идват често в България.


Виж коментарите (3)
Още новини от Любопитни новини:
Булка гласува в сватбената си рокля
Ето как посрещнаха Лили Иванова в изборната секция, в която гласу...
6 ползи от сушените кайсии
Глория и Добромир заживяха заедно?
Топ шефове от Hell’s Kitchen за изборите и подправките на живота
Чоткин и годеницата му обявиха дългоочаквана новина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).