"Комиците" се завръщат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:48 / 16.02.2021
3804
Ликувай, народе! Шоуто “Комиците" ще се върне в ефира на Би Ти Ви съвсем скоро след година отсъствие заради пандемията. "Уникална е групата ни, толкова ми се иска по-скоро да пак да почнем да снимаме. Вярно е, че записахме първия епизод на предаването. И пак ще кажа усещаше се празнота от липсата на "Комиците“ и дай боже, тя да се запълни, за да радваме пак хората. Защото само със смях можем да победим коронавируса, да зарадваме хората.“

С тези думи Любо Нейков, доайенът на смешното шоу, сподели надеждата скоро да видим най-добрите бг актьори отново в скечове за телевизията. Големият комик, който само преди дни навърши 49 години, споделя, че през месеците, в които не са били на сцена, се виждали с камери, общували по телефона и обсъждали смешките, които да включат в евентуалното предаване. Именно в първия заснет епизод ,Комиците“ включили и скечове, свързани с противоепидемичните мерки.

Кръстьо Лафазанов посреща клиенти в ресторанта с шлем и ръкавици, а за комплимент от заведението - дезинфектант. В менюто няма карантия, а само карантина, съпрузите Любо Нейков Павлова си организират среща и не могат да се познаят от маските. Смях в залата.

"Не е тайна, че пандемията отключи много депресии сред хората, а изкуството е това, което може да ги спаси. Само театърът и телевизията в момента могат да създадат удоволствие за хората. Иначе отвсякъде бомбардират с какви ли не лоши новини“, смята Нейков. Той не желае да се оплаква от сложната ситуация, в която се намират артистите, тъй като голяма част от тях нямат доходи или са на минимални такива, пише "България Днес“.

"Положението е такова за цял свят, но трябва да се подкрепяме, няма как иначе а оцелеем“, смята Любо.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).