Кубрат Пулев: Готов съм да бъда баща

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
20:47 / 15.10.2021
1927
Световният шампион в бокса Кубрат Пулев ще бъде специален гост в новото издание на "Търси се“ тази неделя. За първи път в телевизионния ефир Кобрата ще покаже личните си емоции, ще се срещне с хората от най-близкото му обкръжение и ще отговори на предизвикателства, които ще покажат силата му, както в спорта, така и в забавлението. Една от най-големите изненада за шампиона по бокс ще бъде срещата му с друг спортист от световен ранг – футболната легенда Христо Стоичков.

Двамата са близки приятели от дълги години и споделят една и съща любов – тази към България. "Възхищавам се на смелостта му и на това, че никога не се отказва, когато има цел!“, казва Стоичков за своя приятел. Самият Кубрат ще сподели, че единственото, което е над бокса в неговия живот, това е България.

Водещите Нели и Меги ще го срещнат и с най-близкия му човек – неговия брат Тервел Пулев, който ще разкаже за голямата си обич към Кубрат. "Още от малки ние сме орисани от нашия баща да станем боксьори. За мен Кубрат е пример, който следвам в живота си. Въпреки че изглежда суров, сериозен и студен, в него живее едно голямо дете – добродушно, щедро и искрено“, признава Тервел.

Той ще разкрие, че една от големите слабости на брат му са неговите племенници – тримата синове на Тервел и по този повод ще пожелае на брат си скоро да има свои деца, които да възпитава по свой начин.

"Готов съм да бъда баща още от 30-годишен. Аз ще бъда перфектен баща, сигурен съм“, казва Кубрат в студиото на "Търси се“.

За щедрото му сърце и голямото му приятелство ще разкаже и един от най-близките му приятели - Самер, на когото Кубрат спасява живота. За силата на психиката, има ли страх у него и какво е да се изправиш пред смъртта – тези емоции ще сподели и самият боксьор.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).