Къци Вапцаров се възстановява посвоему

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:13 / 25.05.2022
926
Къци Вапцаров се възстановява от катастрофата със смешки от матурите. Докато се чуди как да уплътни времето си, той припомни стари лафове от матурите и кандидатстудентските бисери. 

Така Къци Вапцаров преписа от матураджиите: "Гравитацията е открита от Нютон. Забелязва се есенно време, когато листата капят“; "Славяните ловили риба и други горски животни“; "Руските войници били прекарвани по тесни хималайски пътеки през Балкана“; "Баба Илийца не обръща внимание на факта, че е жива“; "Вярна везна е тази, която показва винаги едно и също тегло“; "Дума е това, което се намира между две празни места“. "Кирил и Методий са двама братя близнаци, единият от които е кръгъл сирак“. И накрая самият Къци добавя: "Айде на матурите (и кандидатстудентски изпити), народеее:))))“.

Знаменитият водещ на някогашното шоу "Невада“ открива красотите на столичните паркове, като се разхожда лека-полека след катастрофата. Преди няколко дни той за пръв път си позволи пътешествие сред природата и направи над 2400 крачки според електронния крачкомер. Вече увеличава леко натоварването. Тогава Къци написа: "Страшен кеф! За първи път видях слънце, хора, кучета, деца, гълъби и хубаво време! Един със СМ за малко да ме отнесе на пешеходната, което вече щеше да е фатално, но това е положението“.

Къци зададе и въпрос на хилядите си последователи в социалните мрежи какъв сериал биха му препоръчали. Но засега не е получил удовлетворителен отговор. В началото на месеца Вапцаров пострада при пътнотранспортно произшествие в столицата. Моторът му се ударил в цивилна кола на полицай на кръстовището на "Дондуков“ и "Г. С. Раковски“. 

Пред БНТ свидетел на инцидента разказва, че служителят на реда е минал на червено с колата си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Финалът "Евровизия" 2024 е на 11 май, но без България
В деня на храбростта той сподели мил кадър от войнишката си клетв...
Ивет Григорова показа дъщеря си Луиза на провокативен кадър
За първи път Ива Софиянска показа малкото си бебе
Защо в колата ви мирише на развалени яйца?
Къща или бебе? Певецът Миро готви изненада


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).