Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лорд Минчев в акция
Автор: Екип Burgas24.bg 20:05 / 26.09.2020Коментари (0)1321
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Делчев дели модна слава с Николаос

Пианото и телевизията в неравностоен дуел. Световно признатият пианист Делчо Делчев, чиято кариера се простира от Бостън, до Лондон и понастоящем в Берлин, блести с видимо превъзходство над почитаемият Николаос Цитиридис, който се е облякъл като редови плажен сладоледаджия. Разбира се и ушите на Делчев би могло да се издърпат за някои несъвършенства, но как да стане това от тази клепоуха шапка, застанала като брезент на главата му. Делчев , макар и класически пианист, поляга на ексцентричността с предаността на последовател на Либераче, но прави това съвсем внимателно, сякаш свири пред деца Frère Jacques.

На фона на златното звездно небе, разстлало се по талантливия българин , Цитиридис цитиридира неуверено с къси панталонки, смешна шапка и риза в която сякаш са бърсали четките си цял курс по изобразително изкуство. Късите чорапки на Ник разкриват крака,  газели блато в търсене на папури. Ако Делчев и Цитиридис се съгласят да тръгнат на общо турне в Ямайка, успехът им ще бъде феноменален, стига единият да облича другия а другия да не допуска да бъде събличан.

Криско- облечен в  Космополитън и маракуя...

Тази риза е бледа и скучна, като източногермански сериал. Цветовете са избелели, загубили са своята плътност, потънали са дори в сивотата на каменната стена зад рапъра. От друга страна, погледът и мимиката тук са като кадър от Уил и Грейс, особено когато са в кавга. Криско е съчетал лимонено, оранжево и розово с вещината на барман, комуто са поръчали коктейл Космополитън, но той е добавил и  аперол. Шапката закрива косите а на мен ми беше особено важно да знам дали той посреща есента в лилаво или синьо. Такъв си е Криско, няма да тръгне с кожено сако, или пък с панталони от крокодилска кожа. Макар, че на тези тънки крачета им липсва малко плат, който да ги поскрие.

Азис -  а портретите ни от гърдите нежно…съскат

Разбирам, че Азис е искал да ми направи комплимент, като е поставил мой портрет вляво на ризата си… Благодаря, скъпи, но се чудя чий е съседния портрет- дали на звезда от попфолка или пък е автопортрет? Двете змии съскат върху белия плат  и ръсят опасности от всякакво естество. Изглежда, че те са изработени от пайети, което обяснява това блещукане. Да се носи сако върху такъв шедьовър е кощунство, но певеца ми се струва доста наедрял и трябва да се заеме с облеклото си доста по-отговорно. За да се виждат двете змии, едно такова сако трябва да се държи леко отворено, например с двете ръце в джобовете на панталоните или пък да е направено от найлон.

Подходящи движения биха съдействали за успешното развяване и съответно – разкриване на гледката. Нека призная, че първоначално сметнах господина за Астор и си представих дори да маха главата си. Мисля си още, че Азис може да има много по-дълга коса, ако обърне главата си наобратно. Препоръчвам да носи шапки или пък, както навремето беше ексцентричен, може да поднесе боне. Разбира се, поръсено с пайети, изкуствени перли и брокат.

С каре и парашутни гащи е сгрешила Мария

Комбинация на цветове, предназначени за оцветяване на детски рисунки, никак не стои на жена, за която поне аз съм чувал от 20 години. Да не броим летата и, не са рупии, но все пак човек трябва да се съобрази с някои обстоятелства. Мария, която понякога има огромни попадения, днес ме оставя безмълвен. Причината- шорти, които по моему не допринасят нищо нито за нейния сексапил, нито за общата и визия нито за облагородяване на околната среда. Да не говорим, ако иска да изглежда наистина модерна и свежа.

Прическата, отлична изработка, всъщност, изобщо не пасва на тази огромна карирана риза, подходяща за планинар или уморена хипарка, която отглежда котка в планината и закусва с печени кестени. Черната сиджимка на гащите много напомня на канапчетата, провиснали в баните на хотелите, ако случайно ти прилошее. На мен вече ми прилоша, но пак не бих дръпнал точно тази висулка. Много добър грим или фотошоп, или какъвто там ефект е използван. Черната блуза носи тъмни послания, които не кореспондират с наивното цветосъчетание около нея. Сещам се за още едно приложение на тези парашутни гащи- може би стават за лов на пеперуди.

Папи Ханс близо до модна екзекуция…?

Още едно китно каренце в днешната ни класация, което принадлежи на Папи Ханс- младеж, от когото се очаква по-решително отношение към модата. Къде отидоха оскубаните кокошки, мисирки и пера, по които го разпознавах, къде е цялата онази текстилна суматоха, от времето на Кекс. Да се прави на английски лорд на Папенце не му подхожда, още повече тази позиция в България е вече заета. Каре- хубаво. Ашколсун и машала за смелостта ама тя виси като осъден изменник на Кралицата в лондонската кула. Критично зализаните коси на симпатягата носят някаква кабаретна веселост, нещо като Денди, попаднал на бюджетен фризьор. По-скоро, като Деян Неделчев преди "Стига заеми, стига везни".

Каретата, особено в тези цветове, не стават човек партия шах да изиграе, камо ли да кандидатства за партията на модните неудачници, какъвто все още не бих нарекъл добрия ми приятел.  Ханс вероятно е взел тази визия за забавление, дълбоко различен във възприемането си за модата. Черната блуза отдолу има деколте, което е по-скоро дамско, но може би така иска да подчертае белоснежната си кожа или да издължи вратлето си, което също е секси подход.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: