Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мани каза цялата истина за контузията: Сега трябва да ми счупят крака отново!
Автор: Екип Burgas24.bg 18:35 / 27.11.2021Коментари (0)3209
©
Мани Ву Нанг Тъ е един от най-интересни участници в трети сезон на "Игри на волята: България“, която всички определиха за най-слабо подготвената във формата, но изпращана многократно на битки, тя се завръщаше като победител с гордо вдигната глава. Тя побеждаваше всички срещу които се изправяше, но след оспорвана битка с Паулина, Мани напусна риалити формата. Тя е откровен човек, който изглежда както се чувства и винаги казва това, което мисли.

Думата "не“ за нея не съществува. Признава, че е доволна от участието си и не е очаквала да стигне толкова напред, тъй като останалите участници я превъзхождат с физическите си данни за силовите игри. През цялото време е била себе си, напълно искрена и не е слагала маска, дори и това да не се е харесвало на околните. В студиото на "На кафе“ разказва за участието си в предаването и за взаимоотношенията си с останалите участници.

За скандалите и интригите в "Игри на волята: България“

"Не мога да се нарека интригантка, тъй като не говоря зад гърбовете на хората. На всеки казвах това, което мисля директно за него. Опитвах се да ги манипулирам и мисля, че ми се получаваше, но това беше част от стратегията ми“, отрича обвиненията, които й отправиха участниците.

Силен характер срещу слаба физическа подготовка

"Когато влязох научих, че повечето участници са се подготвяли дълго време за "Игрите". Например Неделчо се е готвил за участие 3 години. Докато аз влязох директно от работа в предаването. Не се занимавам със спорт, тъй като нямам време, а и не ме влече. Когато го гледаш у дома от дивана всичко изглежда по-лесно. Кандидатствах като на майтап, като ми беше интересно дали ще ме изберат. Когато ми се обадиха, тъй като имаше период от 3 месеца, аз дори бях забравила за кандидатурата ми. Реших да се пробвам. На втората капитанска битка си зададох въпроса какво правя тук. Нямаше връщане назад и си казах, че ще играя, докато мога. Както се оказа, дори и със счупен крак продължих да играя“, разказва в студиото на "На кафе“ Мани.

"Кракът ми е много зле и не мога да ходя на високи токчета. Трябвало е да бъде гипсиран, дълго време да съм с шина, а там нямах тази възможност. Травмата ми е много голяма и сега трябва да се счупи наново. Въпреки обвиненията, че съм симулирала, не мога да си движа палеца.“

Определена като най-слабото звено

"Не съм го очаквала, тъй като в живота навън се справям с много мъжки неща. Няма кой да ми помага и очаквах, че и в предаването ще се справя“, признава Мани, която въпреки че не умее да плува успя да преодолее себе си и го направи. "В началото на предаването при "Бойците“ бяхме като едно семейство, много задружни, докато не стигнахме до първия съвет. Там ми сложиха етикета "най-слабо звено“. Аз многократно им казвах, че с това определение не трябва да очакват нищо добро от мен. Никога не съм крила, че не умея много неща, но с обиди, това не е начина да мотивираш някого. Стоян и Морунов най-много ме демотивираха изтъквайки недостатъците ми.“​

За сложните взаимоотношения с Неделчо

"С Неделчо, който също ме критикуваше, имахме силна емоционална връзка. Той много пъти казваше, че ако съм била силна и във физическата част, щяхме да стигнем заедно до финал. Но за съжаление заради слабата ми подготовка, нямаше как да продължи с мен напред. Винаги когато ме номинираше, ми казваше преди това, и го правеше от стратегическа гледна точка. Не му беше приятно. Аз не му се сърдя и сме приятели навън. С повечето участници се чуваме и виждаме“, разкрива Мани.

За седмицата прекарана в племето на "Приключенците“


"Сега, когато гледам отстрани, ми се струва, че е било малко лицемерно държанието на "Приключенците“ към мен, но въпреки всичко, аз съм им благодарна. Много неща не се виждат на екран. Има постоянно заговори и шушукания, но това е нормално, тъй като те си бяха едно племе, а аз бях новодошла. Но тази седмица, в която бях при тях, си починах от постоянно мърморене на "Бойците“ и затова и се раздадох на макс. Правех всичко възможно да не ги разочаровам и тях, а и те правеха стратегиите спрямо мен. Когато видеха играта се съобразяваха и ме питаха къде ще се справя, което им прави чест“, коментира седмицата прекарана в другото племе.

Откровения и без преструвки

"С Паулина веднъж бяхме заедно навън, забавлявахме си и си казахме някои неща. За мен играта приключи и аз наистина съм забравила всичко. След това не сме се чували повече. В момента, в който си разменихме думи на елиминационната битка, аз се ядосах, че Паулина се отметна от думите, които беше изрекла. Става дума за разговора да отстраним Симеон и аз не излъгах за нито една моя дума. Аз казвам всичко директно и  има записи, но тя я беше страх от племето й. От там тръгнахме на контра, защото в племето ни бяха добри взаимоотношенията. Тук на въпросната битка не си замълчах. Радвам се, че запазих самообладание“, откровено признава емоциите си Мани.

Би ли  променила нещо в играта или в държанието си?

"Не бих играла по различен начин играта, но бих си наела треньор, който малко да ме тренира за издръжливост. Не бих променила държанието си. Аз съм това, което виждате, но се показа само лошата страна. Имам и положителни страни. В предаването правих баници, забавлявахме се, но това не се излъчи, за съжаление. Но наистина, когато някой ме настъпи аз съм това, което виждате на екрана“,.коментира Мани.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: