Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Бакалова заразя милионер, за да гради кариера
Автор: Екип Burgas24.bg 17:08 / 26.03.2021Коментари (0)16332
©
Мария Бакалова е имала възможност да стане милионерска половинка, ако не искаше толкова много да бъде филмова звезда. Още като ученичка актрисата се залюбила със син на един от крупните строителни магнати в родния си град Бургас. Двамата са били заедно повече от две години, но се разделили заради кариерата на момичето. Номинираната за "Оскар" българка и до днес не е изтрила от профилите си в социалните мрежи снимките със своята ученическа любов.

Това са единствените фотоси, достъпни в публичното пространство, на които тя позира с гадже. В коментар към един от тях Мария определя момчето до себе си като "най-прекрасното момче".

Името му е Павел Кралев. Проверка на "Уикенд" показа, че през юли той ще стане на 26 години, че има брат близнак и че е син на собственика на едни от най-успешните строителни фирми в Бургас, които от няколко години вече оперират и в София. Във финансовите отчети на компаниите, които са обществено достъпни, фигурират активи за десетки милиони.

Те строят, обзавеждат и поддържат цели комплекси и ваканционни селища по морето, а в последно време дейността им се разраства и в столицата, където работи Павел. Момчето е учило икономика, а след това се е прехвърлило в Университета по архитектура, строителство и геодезия, за да се подготви добре като наследник на строителния бизнес на баща си.

Според неофициална информация, Мария и Павел са се запознали още като деца и са били заедно в последните години в средното училище. Времето, което са изкарали като двойка, е забележително дълго за младежи в тийнейджърска възраст. Въпреки завидните финансови възможности на приятеля си, бъдещата актриса не висяла на врата му за пари, както биха направили много момичета на нейно място. Тя не искала от него да я издържа, нито да й купува дрехи и скъпи подаръци.

Отношенията им били като на всяка нормална двойка тийнейджъри. По време на връзката им обаче Мария вече е твърдо решила да стане актриса и дори холивудска звезда – мечта, която тогава изглежда не само невъзможна, но и налудничава. На 16-годишна възраст момичето тръгва на уроци в набиращата скорост по онова време актьорска школа на Башар Рахал. Компанията там, начело с ръководителя й, става любима на бъдещата звезда.

Най-хубавите си часове Бакалова прекарва именно със своя учител, който напоследък е особено активен в ласкавите оценки и коментари за работата й. Изглежда, още по онова време е оценил таланта й, защото момичето остава в школата му в продължение на години. Башар е водил Мария в Болоня, когато е била 18-годишна. С тях са били и двама други младежи от школата на ливанеца – момче и момиче. Какво са правили в италианския град, не е публично известно.

Но от снимките, които са достъпни до днес, се вижда, че са обикаляли романтичните улички на Болоня, снимали са се за спомен там, хранели са се в приятни италиански ресторантчета, били са и в един от музеите на Ферари, които се намират близо до града. През това време Павел изглежда все още е бил официално гадже на Мария. Двамата се разделят чак когато тя се гмурва дълбоко в задълженията си като студентка по актьорско майсторство в НАТФИЗ.

Не са известни причините за скъсването им, но според слуховете, бъдещата звезда е била твърде заета, за да обръща достатъчно внимание на любимия си. Занятията в Академията започвали около 9 часа сутринта и продължавали до след 10 вечерта, когато младите актьори имали представления на учебната си сцена. Мария буквално живеела в НАТФИЗ, а Павел от своя страна, освен че се радвал на солидна финансова подплата, е и много хубаво момче, така че не му е липсвало женско внимание.

В крайна сметка пътищата им се разделили. Въпреки че Мария не е изтрила снимките си с Павел от своя профил в Инстаграм, те вече не са налични в неговия профил. Това подсказва, че момчето най-вероятно е било по-наранено от раздялата в сравнение с момичето. Затова пък успява да удави мъката с компанията на всякакви други млади жени.

Правят впечатление снимките му с две двойки популярни български близначки. Първата е на певиците Алекс и Влади – Павел и брат му близнак са се снимали в техен клип. Втората е на участничките в риалитито "Игри на волята" на Нова тв Елена и Стефания.



Още по темата: общо новини по темата: 2862
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: