Мария Силвестър – първата жена водещ на "Стани богат" в цяла Източна Европа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:58 / 29.06.2023
958
Специалният благотворителен сезон на "Стани богат" – "Въпрос на бъдеще“ продължава с пълна сила и с поредна достойна кауза. Тази неделя (2 юли) от 20:00 ч. по bTV три нови тандема ще се впуснат из лабиринтите на знанието в подкрепа на инициативата Операция "Плюшено мече“, която е посветена на сбъдването на детските мечти. Вече шеста година сдружението ръководи целогодишната менторска програма "Скритите таланти на България“, която дава шанс на даровити младежи, лишени от родителски грижи или в риск.

Операция "Плюшено мече“ помага на тези деца да влязат в университет, за да завършат висшето си образование или да се квалифицират и да започнат работа. Програмата им дава шанс да започнат живота си здраво стъпили на крака и им връща вярата, че съдбата им може да е такава, каквато мечтаят да бъде.

В петото благотворително издание на играта очарователната Мария Силвестър ще седне в стола на водещия. Тя е първата дама в историята на "Стани богат“ в цяла Източна Европа, която заема почетното място. "Водила съм какво ли не, но няма такова усещане като това да водиш "Стани богат“. Не мога да го сравня с нито едно друго предаване. Това е световен формат, в който се изследва знанието, а това винаги ме е провокирало“, сподели тя пред Златимир Йочев в сутрешния блок "Тази сутрин“.

В подкрепа на инициативата, в неделя вечер в "Стани богат" – "Въпрос на бъдеще“ ще играят Филип Буков, Михаела Филева и семейният тандем Албена Павлова и Емил Марков.

Актьорът и участник в "Survivor 7“ Филип Буков ще бъде в отбор с Михаела Стойкова – основател на сдружение Операция "Плюшено мече“ и европейски посланик към сиропиталище в Уганда. Михаела Филева ще бъде в тандем с Велизар Качаров, също тясно свързан с каузата. Актьорското семейство и доброволци в кампанията Албена Павлова и Емил Марков пък ще се впуснат заедно из лабиринтите на знанието в подкрепа на инициативата.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Легендарните кръчми: Pizzeria da Michele - пицарията с най-добрат...
Кинокритикът Димитър Дринов разказа кои заглавия навършват кръгла...
Рафи издаде нещо интересно за финала на "Капките"
Асен Блатечки разкри къде е бил на Великден
Лечебните свойства на слузта от охлюв са били известни още на Хип...
Шеф Манчев и Рачков изпращат абитуриенти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).