Миро: Мразя песента "Гълъбо". Няма да я изпея!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:09 / 24.05.2021
10477
Миро обяви, че никак не обича песента "Гълъбо", която изпълни в началото на 2017-а година и се превърна в явление в съвременната българска музика. Певецът дори заявява, че е намразил парчето и категорично отказва да го изпълнява публично. Всъщност, на него вече му е забранено да я пее.

Преди дни поп изпълнителят имаше концерт в столичен клуб, където представи новия си албум "Мироглед". Бившата половинка на Галя от дует "Каризма“ пя неуморно на живо повече от 2 часа. Към края на изявата си Миро попита публиката кои песни иска да чуе. Голяма част от хората в клуба скандираха "Гълъбо", но певецът вместо да се направи, че не ги е чул, бе откровен и призна, че няма да изпълни желанието им. "Мразя "Гълъбо". Няма да я изпея. Тази жена направи така, че да ненавиждам парчето", разкри поп певецът. В заведението той изпя всичките си емблематични песни, но не и "Гълъбо".

Припомняме, че авторката на музиката и текста на песен – Вида Пиронкова, заяви, че е обидена на певеца и му забрани с нотариална покана да изпълнява парчето. Оказа се, че тя е била лишена от авторските права върху произведението и не е получила нито стотинка за него – нито като хонорар, нито като авторски отчисления. А Миро за година и половина направи над 100 участия благодарение на хита, получавайки средно по 6000 лева на изява, тоест общо около 600 бона. Продуцент на парчето бе Игор Марковски.

Досега Миро не е коментирал официално нищо по въпроса за песента, но няколко пъти е споделял, че това е една от любимите му песни и съжалява, че не може да я изпълнява. Е, явно вече не му е любима, а я мрази, поне според последните му признания пред публика, писа "Уикенд".

Виж коментарите (2)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).