Мъж е в основата на скарването между Галена и Преслава?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:17 / 02.07.2023
1134
Преслава и Галена сложиха край на дългогодишната си омраза. Двете фолкаджийки се помириха след над 10-годишна война, която така и не разбрахме откъде и защо започна. Едни смятат, че не са могли да си поделят наградите, когато все още и двете бяха в "Пайнер" и всяка година се раздаваха статуетки. Други твърдят, че причината е мъж - съпругът на Галена. 

Според пикантните слухове, Галин Вафлата е преспал с Преслава преди няколко години, докато любимата му жена е била на турне в Америка. Галин се възползвал от нейното отсъствие и вкарал в леглото надарената добричлийка. Макар пред медиите производителят на вафли да твърди, че има безоблачна връзка с жена си, осведомени коментират, че заради бурния си начин на живот и Галена, и Галин често се задоволяват с чужди сексуални ласки и имат отворен брак.

Галин и Преслава се сближили след нейно участие. Вафленият бос бил с голяма компания приятели, а изпълнителката на "Новата ти" не останала безразлична към богаташите. Изпълнителката започнала да се закача с Галин, който й давал тлъсти бакшиши, а след края на участието на фолк певицата, двамата отпрашили с колата на баровеца към известен хотел. Според мълвата двамата се отдали на физическото удоволствие, а след това Галена разбрала какви ги върши най-добрата й приятелка. Така започнала вражата между тях.

Други смятат, че причината е в амбициите коя е по-по-най. Двете от години се борят за първото място на фолк небосклона. Галена почти няма конкуренция по скъпи клипове и маркови дрехи. Преслава се облича доста ретро и скромно. Добричлийката е фенка на рокличките като за селски събор, които не сваля от години. Тя не си купува дизайнерски тоалети, а си шие одежди при провинциални кроячки. Изпълнителката на "Водка с утеха" не залага на скъпи песни и клипове, защото няма толкова финанси, колкото конкурентката й. Преди години, когато "Пайнер" правеше летни турнета, двете воюваха коя ще закрива спектаклите.

Двете фолк диви заровиха томахавките в понеделник, когато Преслава навърши 39 г. Те бяха поканени да пеят на пищна и тузарска сватба в неделната вечер. За доброто настроение на гостите се погрижиха още Софи Маринова и Тони Стораро. Докато Преслава бе на сцената и забавляваше сватбарите, някогашната й приятелка, а после врагиня Галена се появи пред нея, а в ръцете си държеше торта. Преслава не можеше да повярва и веднага тръгна да прегръща колежката си, с която доскоро не можеха да се гледат. "Да си жива и здрава и все така обичана" - пожела Галена на рожденичката, става ясно от разпространения клип.

"Не мога да повярвам", бяха първите думи на Преслава, виждайки как и Софи Маринова се доближава до нея, за да я поздрави.

"Желая ти най-красивите дни, изпълнени със смях и щастие. Нека успехът и признанието са винаги с теб! Любовта да те топли, а здравето да е неразделно с теб", пък й пожела Софи Маринова, която преди години покани добричлийката да й бъде кума на сватбата й с Гринго.

За пръв път от години Преслава и Галена се засичат заедно на сцената. Певиците бяха неразделни назад във времето, като дори живееха заедно в началото на кариерите си, които стартираха почти едновременно. Каквато и да е причината между двете фолкаджийки, те са преглътнали обидата и отново са приятелки.

"Събрахме се", написа Преслава под видеото с Галена в социалните мрежи. "Точно на моя рожден ден да ни съберете така хубаво...", казва звездата на фолка в клипа с вече бившата й врагиня, пише HotArena.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 
Най-вкусната: Овчарската салата влезе сред челните места на свето...
Има как да се скараме "правилно" в една връзка, ето съвета на пси...
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем, м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).