Назрява нов скандал в шоу средите! Слави захапа Цитиридис

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
11:43 / 29.08.2020
2540
"Не става за водещ на шоу Николаос Цитиридис. Просто не разсмива. Няма достатъчно обща култура, вероятно и възрастта му е такава, т.е. много е млад, за подобен тип шоу, но най-добрите шоумени са сценаристите -  хора, които могат от малкото инфо, което имат, да ти направят цял увлекателен ека телен текст за публиката."

Това сподели относно сегашния водещ на "Шоуто на Цитиридис“ Слави Трифонов. Дългия обича да се шегува с момчето от "Дружба“ често в телевизията си, но е категоричен, че не може да издържи цяло предаване да гледа Николаос. За него то е  по-скоро информационно,  но не и шоу.

От своя страна любимецът на bTV коментира, че се дразни от изказванията, които го определят като заместник на Слави Трифонов. "Ако бях такъв, това би означавало, че Слави ще се върне. Не го замествам! Да кажеш, че съм новият Слави повече бих го разбрал, ама това означава, че ще се наложи да си правя партия. Представяте ли си всеки водещ да си прави партия?“, споделя Цитиридис.

Все пак той открива в себе си известно сходство с Дългия. Някога и двамата били с дълги коси, с обеци на ушите, и двамата се увличат по музика. Трифонов обаче винаги е предпочитал чалгата, докато той се кефи на рокендрола и барабаните, с които от години се занимава, пише "България Днес“.

"Не сме се срещали досега, но знам, че няколко пъти си е позволявал да говори нещо за мен в публичното пространство. Неща, които аз не бих изрекъл за човек, който не познавам. Като го видя бих му казал: Какво става чиче, не се нерви пич! Само това и ще видя как ще реагира - ако обърне на майтап, ще се радвам, ако не, словесната престрелка сигурно ще продължи, ама какво от това?", вдига рамене Цитиридис.

Виж коментарите (9)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).