Обичан наш актьор и певец: Спирам да пея!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:14 / 20.06.2023
25916
Изпълнителят слиза от сцената до есента, защото е изпаднал в творческа дупка: Спирам да пея!

Бомбата хвърли обичаният актьор и певец Стефан Вълдобрев. Музикантът е категоричен, че слиза от сцената и не желае повече да се показва в публичното пространство. Причината за това не е поредният светски скандал, а творческа дупка, в която Вълдобрев изпада.

"Вдъхновението ми някъде избяга. Имам нужда да си изключа телефона и да си поема дъх от всички ангажименти за известно време", разкри изпълнителят. В момента Вълдобрев усещал, че на този етап е дал всичко от себе си и не може да зарадва почитателите си с нещо ново и оригинално. Именно заради това решава да си почине през лятото, за да намери своята муза след това.

"Най-хубавите текстове идват от спомените на морето. Затова реших да си взема голяма почивка и просто да стоя на плажа, наслаждавайки се", с усмивка споделя музикантът, който пише песни от 80-те години до днес.

Вълдобрев разкри, че всеки път, когато съзерцава вълните и усети мириса на море, в главата му се появява текст на песен. Въпреки това я записва само ако прецени, че си струва и ще развълнува и останалите хора.

"Като че ли преди години беше по-важно какво пееш, а сега е по-важно как пееш. Има безкрайно талантливи деца, но имам чувството, че много се обръща внимание на това как се пее, а ние не сме на олимпиада по надпяване в крайна сметка. Целта и смисълът на една песен е да разкаже някаква вълнуваща история, думите", казва Стефан пред "България днес".

Вълдобрев е категоричен, че ще се завърне през есента и ще зарадва феновете си с много нови проекти и летни парчета. Намеренията му са да продължи и своята актьорска кариера, но след горещите месеци.

През февруари певецът разкри, че едва не се е удавил по време на снимки. Вълдобрев и екипът му тъкмо приключват последните кадри към песента "И малко от есента" в Созополския залив, когато морето започва да се бунтува. Снимачният екип вече се е отправил към брега, когато музикантът осъзнава, че не може да контролира нормално надуваемата лодка.

"Караме, караме и аз виждам, че нищо не се променя. Брегът си е все на едно и също място. Правих се на смел, но изобщо не бях", спомня си Стефан.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Митичната салфетка на Меси на търг за рекордна сума
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Край! Уволниха Андреа Банда Банда
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Тези хора не бива да консумират яйца


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).