Официално: Мъжът на Елена Йончева заживя с много млада дама

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
15:58 / 03.01.2020
3089
Политическата кариера на бившата журналистка Елена Йончева потръгна, но от една година личният й живот търпи сериозна криза. Тя официално се раздели с бащата на сина си – архитект Пламен Тодоров, заради изневяра от негова страна. С днешна дата прелюбодеецът живее с новата си фаворитка Виктория, която е едва на 27 години. 

Запознати твърдят, че в началото на лятото Елена изгонила Пламен с грандиозен скандал. Тогава доброжелатели я осведомили, че мъжът й е преминавал границите на благоприличието, появявайки се на публични места с любовницата си. С това чашата на търпението й преляла – разгневена, Йончева му събрала багажа в няколко сака и ги изхвърлила през терасата на дома им. Евродепутатката и бивша журналистка отдавна подозирала, че Пламен има друга жена, но предпочитала да си затваря очите и да се съсредоточи върху политическата си кариера. Скоро обаче положението излязло извън контрол и намесата й била наложителна. 

Архитектът хлътнал до уши по любовницата си и без никакъв свян я представял пред приятели и роднини. Двамата са колеги и ежедневната работа по различни проекти ги сближила, но отношенията им преминали границата на строгото професионално общуване. 

Хора от обкръжението на Тодоров издават, че след раздялата с Елена той заживял с младата Виктория под един покрив. Това съвсем вбесило Йончева, която взела 3-годишният им син Теодор със себе си в Брюксел и от яд напълно ограничила контактите с баща му. Детето било записано в елитна детска градина в белгийската столица и по думите на Елена се чувствало отлично. Пламен се опитвал да омилостиви бившата и да организира по-чести срещи с хлапето, ала тя била непреклонна и измисляла различни оправдания, за да ги отменя – ту момченцето било болно, ту не искало да пътува до България, ту нещо друго... Засега архитектът не желаел битката им да влиза в съдебната зала, но ако се наложело щял да се стигне и дотам. 

Близки до евродепутатката обаче предполагат, че в скоро време тя ще омекне и ще преглътне огорчението и разочарованието от изневярата. Връзката на Пламен Тодоров и Йончева започна преди цели 10 години и премина през много изпитания. Тя забременя на пределната възраст от 52 г. след няколко опита инвитро в чужбина, но появата на бебето не успя да я превърне в кротка домакиня.

Малко след раждането бившата половинка на Сергей Станишев реши, че ще гради политическа кариера и макар че постигна успехи в тази област, това се случи за сметка на личния й живот. Покрай работохолизма й пострадаха отношенията с Пламен, защото двамата почти не се засичали в общия им дом, а когато това се случвало - дори не разговаряли. Някога Йончева бе неразделна с бащата на сина си, но на връзката им вече е в историята, а краят й настъпи с гръм и трясък, пише "Уикенд".

Виж коментарите (5)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).