Пацо от Big Brother: Мислех Пеньо за по-грозно момиче, но и на тях трябва да се обръща внимание

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:42 / 03.10.2021
1622
Пацо от Big Brother безспорно се превърна в култов риалити герой, който и до днес доста хора си спомнят, най-вече заради малките му закачки с Пеньо (преди да разбере, че той е мъж). Днес Пацо е обвързан, има прекрасна дъщеричка, но си спомня за миналото и не бяга от нищо.

Разказа в ново интервю за Тото, че е харесвал шоуто и е решил да се яви на кастинг, за да си пробва късмета за третия сезон. Семейството му не е знаело, че е решил да участва, но това не му е пречило. На кастигна имало доста психологически игри и успял да впечатли журито, което е отсявало кандидатите. "Пред камерите нещо ми става, не съм такъв иначе, но пред камерите ми падат задръжките", споделя Пацо.

Пацо разказа, че никога няма да забрави първата му вечер в шоуто, което не само гледаха милиони, но и искаха да присъстват на влизането на участниците в самата къща. Пацо не пропусна темата за Пеньо и запознанството им, когато той е искал да се опознае с всички жени в предаването. "Пеньо се въртеше около мен, аз го помислих просто за по-грозно момиче, но и на тях трябва да се обръща внимание, душа носят", разказа през смях Пацо и приема всичко именно така. 

Той признава, че е имал намерения към Пеньо, когато го мислел за жена, да му направи френска целувка, но това така и не се случи. За последно го видял през 2008 година.

След шоуто Пацо е работил доста и различни неща, включително озвучител на Константин, когото описва като уникален човек, пише Vbox7. Първата му работа била на 10 години зад бара на заведение, на 17 години пък бил крупие в бинго, но образованието му за социален работник и има такъв опит също. Сега се е кротнал и си гледа семейството.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).