Певицата Гергана стана продавачка в хранителен магазин

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:06 / 26.07.2021
23474
Преди години поп фолк звездата Гергана беше определяна не без основание като Барбито на поп фолка. Към днешна дата обаче, няма и спомен от този й имидж. Тя дори вече не е певица.

Феновете на блондинката са направо в потрес от новината, че тя вече работи като продавачка в голям супермаркет. Потресът им идва най-вече от факта, че Гергана е зарязала напълно микрофона, въпреки че имаше сериозни музикални амбиции едно време.

След раздялата си с "Пайнер" изпълнителката на останала без участия и започнала да си търси друг начин на препитание. В момента Гергана работела в голяма верига хранителни магазини, където клиентите дори не я разпознавали, пише "Уикенд". 

Бившата поп фолк дива маркирала хранителните продукти без да се притеснява, че някой може да я разпознае. Нещо повече - подготвяла се за мениджър на магазина, затова трупала опит като преминавала през всички нива на йерархията. Преди да стане продавачка, за кратко тя се трудела в музея "Земята и хората" в столицата. 

Преди 6 години пък, Гергана се дипломирала в специалност "Геология" в Софийския университет, но любовта й към скалите, минералите, полускъпоценните и скъпоценни камъни така и не се превърна в нейна професия.

Още от малка Гергана мечтаела да бъде певица – с дрехите и гримовете на майка й, и с някой дезодорант за микрофон, тя репетирала за голямата сцена пред огледалото. Сама се записала в музикалното училище в Димитровград и завършила средното си образование със специалност "поп пеене“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).