Повод за гордост! Бургазлийка оглави класацията за звезди на IMDb

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:50 / 30.10.2020
3135
Българската актриса Мария Бакалова, която наскоро изгря във филма на Саша Барон Коен, е на първо място в класацията за звезди на кино енциклопедията IMDb. Момичето, за което всички говорят в момента, задмина в класацията дори самия Коен, който е категоричен, че Мария напълно заслужава "Оскар“.

Мария е едва на 24 години, родена е в Бургас и е завършила НАТФИЗ. За ролята си на Тутар Сагдиев, дъщерята на едноименния герой във филма "Борат – 2“, тя успява да пребори конкуренцията на стотици момичета, а да се яви на него я "побутва“ нейният ментор – актьорът Юлиан Костов, който също жъне успехи извън България.

"Точно преди една година цялото това "американско приключение“ започна... на шега... реших в последния момент (както винаги без никаква подготовка) да се избъзикам с “Американската мечта", 2 – 3 седмици по-късно бях зверски уплашена, след като ме извикаха на проби в Лондон, че ще ме изнасилят, убият и продадат органите. Отказвах. В един момент обаче, се реших поне да си направя една екскурзия до Англия, пък каквото стане“, споделя в личния си профил в Инстаграм младата актриса, която прекарва месеците в изолация в къща в Ел Ей, докато "снима най-якия и смешен филм някога“. 

Можем да я гледаме и във филма “Бащата", който спечели голямата награда на фестивала в Карлови Вари, а миналата година тя получава и наградата за най-добра актриса от филмовия фестивал в Торонто, където участва с лентата “Трансгресия". Така че тепърва ще проследяваме пътя й на международната филмова сцена и се надяваме на още поводи за гордост.

Виж коментарите (3)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).