Рачков прибира по 40 бона на месец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:12 / 25.02.2021
1380
Димитър Рачков вече не е водещ на новия сезон на "Като две капки вода“, защото за пръв път ще има свое собствено комедийно предаване.

Шоуто на актьора ще се завърти в ефира на Нова телевизия от 7 март и ще се излъчва веднъж седмично, издават хора от кухнята.

Продуцент на проекта отново е Магърдич Халваджиян, с когото Рачков имал 20-годишен договор за сътрудничество, което означава, че се е вързал да работи при арменеца до пенсия, че и след това.

"Шоуто на Рачков“, както е кръстено новото предаване, щяло да имитира по формат "Комиците“ на Любо Нейков, което дълго време забавляваше зрителите от ефира на Би Ти Ви, преди рейтингът му да удари дъното и да изпадне от програмната схема на телевизията. Освен това Митко щял да кани за гости и известна хора, с които да си прави шеги.

От екипа на шоуто му издават, че комикът се е спазарил да получава по 10 хиляди лева на епизод, което означава, че за месец в банковата му сметка ще постъпват по 40 бона нови постъпления.

Не е тайна, че Рачков е сред най-скъпоплатените актьори у нас и отдавна е милионер.

Освен че има своя собствена фирма, той е и съдружник в един от бизнесите на Халваджиян. Голямата финансова инжекция за шоумена дойде, когато той реши да направи свой моноспектакъл, с който обиколи страната няколко пъти, че дори го представи и пред българската публика в Лондон.

Преди това Димитър захлебваше основно от "Господари на ефира“, "Капките“, както и като водещ на банкети, сватби, кръщенета и фирмени партита, на които за час и половина прибираше по 8-10 хиляди лева. През април 2019 г. обаче той хвана златната кокошка и само от двата си спектакъла в зала 1 на НДК заработи около 250 хиляди лева.

После се прицели в "Арена Армеец“, откъдето щеше да изкара 600 бона, ако пандемията не бе осуетила плановете му и зрителите не бяха намалени наполовина заради разстоянието, което е необходимо при провеждане на такива мероприятия.

От милионите на Рачков намазва и неговата млада половинка – плеймейтката Анита Димитрова, с която са двойка вече почти година. 

Само поддръжката на ефектната ѝ визия струвала по 2 хиляди лева на месец. Отделно тя го изнудвала за почивки, скъпи подаръци и тоалети. Преди дни се заговори, че Анита вече била бременна от 48-годишния комик, но тя така и не потвърди слуха. Единствено публикува поредна своя снимка, на която е в перфектна форма.

Виж коментарите (1)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
Неузнаваема! На 52 изглежда по-добре, отколкото когато се съблече...
Оперирали Цецо Елвиса заради трудова злополука с жена


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).