SPIRIT of Burgas започна, виж какво предстои във втория фестивален ден

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:49 / 28.07.2013
1464
С интересни хедлайнери и много добро настроение започна най-големия музикален фестивал по българското Черноморие - SPIRIT of Burgas. И тази година сцените му са отредени за световни знаменитости от различни жанрове като Editors, Zaz,Wu-Tang Clan, Chase&Status, DJ Penny Metal, както и за най-интересните артисти от българската музикална сцена.

Графити майстори, арт-базар и "НА ТЪМНО FREESTYLE" сцената посрещаха всички в началото на фестивалната зона, а MEET THE STAR зоната се оказа едно от най-забавните места, където феновете сещаха любмите си артисти в непринудена обстановка, снимаха се с тях, вземаха си автографи.

Сцената откриха младите рок надежди IRON SHARKS, а веднага след тях мощния глас на Петя Данкова и зашеметяващия бийтбокс на Pe4enkata привлякоха като магнит жадните за танци и добро настроение фенове.

След кратка пауза бургазлиите от Силует превзеха сцената и истински се забавляваха с вярната си публика, а МЛЪК предизвикаха истински фурор и едно нестихващо пого, които беляза атмосферата.

Градуса на настроението растеше пропорционално с настъпването на вечерта и в този момент на сцената се качи интересната формация ЧУГРА GRAND ORCHESTRA, които освен постоянните си фенове, привлякоха погледите и слуха и на много други посетители.

Веднага след тях сцената избухна с взривоопасния саунд и речетативи на THE TOP STOPPERS, които накараха да танцуват и най-уморените от обиколки между сцените посетители на фестивала.

Вечерта на сцената приключи с атрактивната DJ Penny Metal и DJ Mad Bear,който вече е добре познат на фестивалната публика. Много хора вече знаеха какво да очакват и от английската диджейка Penny Metal, заради предишното й изпълнение в България, но за неподготвените сета й беше истинско откритие и неподозирано добро настроение в малките часове на нощта.

А днес, във втория фестивален ден, "НА ТЪМНО FREESTYLE" сцената ще открият REWIND, HIGH FIVE и PIZZA. Веднага след това щафетата поемат NRG D & Gangjah Army и COLD IN DECEMBER, за да я предадат в полунощ на МИЛЕНИТА и бандата й FUNKY MIRACLE. Сцената ще закрият бургаските артисти от английския лейбъл Sci Fi Records, както и добрепознатия на морската публика DJ DEEPIMPULSER. И тази вечер ще можете да се срещнете с изпълнителите в MEET THE STAR зоната не посредствено до сцената.

Не пропускайте дапосетите и шатрата на "На тъмно", в която ще се заредите с добро настроение, фестивален дух и аксесоари по всяко време на вечерта. Там ще откриете и "черните котараци" на Миленита, която саморъчно ги е изрисувала на потници и тениски, както и най-новия диск на купонджиите PIZZA.

"НА ТЪМНО FREESTYLE" 2013 се реализира с подкрепата на EPAY - българската система за електронни разплащания.


Виж коментарите (0)

Още по темата (13):
29.07.2013 Централният плаж е почистен - от утре е отворен за посетители
28.07.2013 Наводниха "Spirit of Burgas" с наркотици
28.07.2013 Охранители протестираха за неполучени пари от "Spirit of Burgas"
27.07.2013 Бургазлия: Ето моите 5 причини да не посетя Spirit of Burgas тази година
24.07.2013 Бургас е в трескава подготовка за шестото издание на SPIRIT of Burgas
24.07.2013 Общината: Гордеем се със Spirit of Burgas, даваме не повече от 10% от общия бюджет на фестивала
Още новини от Любопитни новини:
Маслините ни предпазват и трябва да ги ядем с костилките
В "Ергенът" останаха само две претендентки
Бони загуби в Hell's kitchen, отмъкнаха й победата в последния мо...
Голяма излагация в "Стани богат"
Не всеки, дори опитен шофьор, може да чуе тревожното дрънкане
На 52 шашка света с красота и фигура


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).