Сашо Кадиев и новата му любов с обща снимка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (18)
13:02 / 10.05.2021
140183
Топ красавица е новата жена до водещия Александър Кадиев - Ивелина Чоева. 

Едва ли знаете обаче, че двойката има официална снимка, датираща много преди медиите да разберат за връзката им. Хубавата Ивелина се радва на изключителен успех - включена е само преди дни в престижната класация "30 под 30" за 2020 г. на списанието за бизнес и финанси "Форбс България".

23-годишната хасковлийка е класирана от журито в категорията "Социално предприемачество" със своето Сдружение "Помощ за теб".

От "Форбс" посочват, че за тях това са 30-те българи, които имат всички необходими умения и горят от желание да променят света. Ивелина е била удостоена с тази чест заради безплатното мобилно приложение за жени и деца - жертви на домашно насилие, създадено от нея.

"Аз лично не съм била жертва, но близки приятелки бяха в подобна ситуация. През 2018 се запознах със статистиката в България и си оказа, че страната ни е в члените места не само в Европа, но и в света. Започнах да работя с айти екипи, които довършиха приложението.

В него събрахме всякаква информация с помощни центрове, национални спешни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да направим нещо, което да бъде полезно не само на жертвите, но и на техни приятили. Смятам, а и не само аз, че не се дава достатъчно гласност на проблема и не се прави достатъчно за неговото разрешаване", разказва приятелката на Кадиев в специално заснето видео за "Forbes".

Самият Сашо Кадиев лично се е включил в каузата на изгората си, но когато е направил това никой не е подозирал, че има връзка с нея. През март миналата година двамата са застанали прегърнати пред обектива в специална фотосесия за популяризирането на приложението.

"Насилието трябва да спре! Мъже, бъдете нежни, разбиращи, любящи. Жените са единственото красиво и любящо в живота ни. Те са нашите майки, приятели, колеги, нашите любими. Нуждаем се от повече МЪЖЕ, които имат куража да застанат ДО жените, а не срещу ТЯХ", обявил се е тогава в подкрепа на делото на приятелката си Кадиев.

Виж коментарите (18)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).