Сензационна рокада в тв ефира! Лора Инджова влиза в пряк сблъсък с Виктор Николаев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:41 / 10.09.2021
3216
Лора Инджова влиза в пряк сблъсък с доскорошната си екранна половинка Виктор Николаев. Красавицата, която доскоро водеше "Здравей, България" вече ще бъде част от подобен проект на медията, но в "Нова Нюз". 

 

През есенния сезон Нова Броудкастинг Груп ще предложи на българската телевизионна аудитория нов сутрешен блок - "Твоят ден“.

Той ще се излъчва всеки делничен ден от 8:00 до 11:00 часа по NOVA NEWS. Водещата с богат опит в сутрешните формати Лора Инджова ще даде старт на предаването на 13-и септември.

Тя ще представя на зрителите на информационния канал общественозначимите теми от деня с актуални събеседници в студиото и  преки включвания на кореспондентите на медията от страната и чужбина. "Твоят ден“ ще отделя повече време за спорт, култура, светски новини и времето, а всеки петък популярни личности и лидери на мнение ще обобщават и анализират важните новини от седмицата.

"Създаването на сутрешния блок "Твоят ден“ е логична стъпка в развитието на информационния канал на Нова Броудкастинг Груп. Пожелавам успех на Лора и на целия екип на предаването“ - коментира Илия Дафов, главен продуцент "Новини и актуални предавания“ в Нова Броудкастинг Груп. 

"Изключително съм щастлива да бъда част от новия сутрешен блок на NOVA NEWS. Предаването има чудесен екип от професионалисти, с които обещаваме бърза информация, динамика и ведро настроение. Заедно с журналистите на медията, ще информираме зрителите за горещите теми от деня – както от България, така и от света“, сподели водещата на "Твоят ден“.

Лора Инджова е позната на зрителите като репортер на Новините на NOVA и водеща на сутрешния блок "Здравей, България“. Тя се присъединява към медията през 2018 година. Преди това е била водеща на сутрешните информационни блокове на телевизия Европа и телевизия Bulgaria ON AIR.

Като репортер е отразявала както политически, така и социални теми, включително и бежанската криза в Прешево, Сърбия през лятото на 2015 година. Автор е на редица документални материали за "Темата на NOVA“, посветени на социалното предприемачество, демографската криза, живота в условията на Ковид пандемията и други. 

Лора Инджова е магистър по право от Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).