Сериозно порязаха Алла Пугачова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
16:27 / 14.06.2023
5474
Отказват израелска пенсия на Алла Пугачова.

Певицата вече рядко посещава родната си Русия. От близо година тя живее в Израел и дори вече има паспорт от страната. Съпругът й Максим Галкин, който има израелско гражданство, е помогнал на семейството си да получи документи. Към момента Алла и двете й деца имат временни паспорти, но съвсем скоро те могат да получат редовни.

Пугачова обаче няма право на пенсия, защото няма трудов стаж в страната. В Русия тя получава повече от 50 хил. рубли месечно, но в Израел тя има право единствено на социална пенсия. Тя може да претендира за такава дори и без стаж, но държавата ще й изплаща минималната сума.

В Израел, за да кандидатствате за социална пенсия, трябва вече да сте навършили необходимата възраст за пенсия и да имате статут на постоянно пребиваващ, но не се изисква гражданство. Пребиваването ще потвърди наличието на недвижимо имущество или семейство в тази страна. Взимат се предвид обаче и доходите на семейството.

На теория Алла Пугачова може да подаде документи, но дали ще бъде одобрена, зависи от доходите на семейството. Важно е семейният доход да не надвишава максималната работна заплата умножена по три. Системата е сложна. Вземат се предвид и доходите, които не са придобити от трудов стаж, например печалба от инвестиции или сделки с недвижими имоти.

Най-вероятно на Алла Пугачова ще й бъде отказана израелска пенсия. Съпругът й Максим Галкин печели повече от тавана, който е определен от израелската социална служба. Галкин, Пугачова и двете им деца живеят в Кесария, един от най-скъпите райони, пише Woman.ru, цитиран от "24 часа".

Виж коментарите (2)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Зрители за двойка в "Един за друг": Време е да си ходят!
Чудесни новини за някои зодии днес
Ексцентричен рапър от Швейцария спечели "Евровизия" 2024
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 
Най-вкусната: Овчарската салата влезе сред челните места на свето...
Има как да се скараме "правилно" в една връзка, ето съвета на пси...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).