ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Шеф Андре Токев изуми всички със съставката, която добави към ястие | ||||||
| ||||||
С феноменална бързина шеф Токев приготви раци със спанак, баница с агнешки мозък и левурда, и ги гарнира с желирана майонеза. След това забърка бульон и го филтрира през черна пръст, към която добави мащерка и сурови гъби. "Дълбочината на този бульон е невероятна, страхотно вкусотия!“, каза шеф Роу, докато отпиваше от течността и накара сдържания Андре да не скрие удоволствието, което се показа на лицето му. |
Още по темата: | общо новини по темата: 2862 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/477 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Започва ремонтът на една от най-разбитите бургаски улици!
10:11 / 25.04.2024
На тези места в Бургас може да изникнат етажни паркинги
13:35 / 24.04.2024
Бургаски полицаи разкриха палеж, унищожил техника за хиляди левове
14:24 / 24.04.2024
Дано жената на Гатьо не е гледала вчерашния епизод на Hell's kitchen
16:40 / 24.04.2024
Има ли нови случаи на коклюш в Бургаско?
11:15 / 24.04.2024
Продължава пълната промяна в историческия център на Бургас
10:43 / 25.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета