Шварценегер, болезнено откровен: Раят е фантазия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:15 / 06.06.2023
393
Арнолд Шварценегер представя свои собствени разсъждения относно рая и смъртта. 75-годишният актьор засяга темата след въпрос на 78-годишния Дани ДеВито: "Какво ни очаква в бъдеще?" по време на задълбочен разговор за списание "Интервю“.

"Това ми напомня за въпроса на Хауърд Стърн. "Кажете ми, губернаторе, какво ще стане с нас, когато умрем?" Отговорих: "Нищо. Вие сте на 6 фута под земята. Всеки, който ви каже нещо друго, е ш--ан лъжец", каза той.

"Казах: Не знаем какво се случва с душата и всички тези духовни неща, в които не съм експерт, но знам, че тялото, както се виждаме сега, няма да видим никога повече", продължи Шварценегер.

Макар че бившият културист добави, че смъртта е тема, която не му е приятна, той сподели, че в съзнанието му раят е "фантазия". "Когато хората говорят за "Ще ги видя отново в рая", това звучи толкова добре, но реалността е, че няма да се видим отново, след като си отидем. Това е тъжната част. Знам, че хората се чувстват комфортно със смъртта, но аз не", казва той.

Разкривайки, че през последните около 20 години е загубил "15 приятели" от бодибилдинг индустрията, Шварценегер споделя, че е дал ново определение на рая.

"За мен раят е мястото, където поставям човек, когото обичам силно, който е мил, щедър, който е променил живота ми и живота на други хора", каза той, пише БГНЕС. "Държим ги на едно място в главата си, подобно на първия ред, на който са всички ваши приятели. И винаги изпитваш добро чувство, когато се сетиш за тях."

Очаква се бившият губернатор на Калифорния да разкаже откровено за изпитанията и премеждията си в нов документален филм в три части

"Арнолд", който започва да се излъчва в Netflix в сряда.

Според официалния синопсис документалната поредица "разказва за пътуването на Арнолд Шварценегер от австрийската провинция до най-високите етажи на американската мечта" и съдържа интервюта с Шварценегер, както и с "приятели, врагове, звезди и наблюдатели".

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Това ли ще са водещите на "Биг Брадър"?
Така може да спестите много ток
Линда хлопна кепенците на сладкарницата си
Какво ще се случи, ако спите твърде много?
Миро каза защо няма да е треньор в "Гласът на България"
Колко са допълнителните "финансови инжекции" към заплатата на еди...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).