Синът на Дарина Павлова с ново гадже

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:55 / 01.06.2023
1474
С ново гадже се е обзавел синът на Дарина Павлова Илия-Калоян. Той се появи с новата мадама на рождения ден на майка си Дарина Павлова, която чукна 60 години. Мадам Мулти отпразнува вчера юбилея си в тесен семеен кръг само с най-близките. На купона Павлова покани децата си, техните мъже и новото гадже на сина си Илия Калоян.

Дни по-късно актрисата ще направи поредното бляскаво парти, на което ще покани и любимия си пластичен хирург, с когото напоследък е в много близки отношения - Джовани Ангиолини.

На вчерашното парти освен Паола и Венцислава присъства и гаджето на сина на Дарина - Илия-Калоян Павлов. Тя е очарователна млада моделка, която в инстаграм се е подписала само с инициали. За нея се знае, че е близка с Илия поне от половин година. Хобито й е фотографията, както и модата.

"Илия-Калоян е много влюбчив и винаги дава всичко от себе си в една връзка", казва за него Мадам Мулти, която невинаги е подкрепяла сина си в избора на партньорки. Пример е предишната му изгора Аби Майс, с която Илия-Калоян дори обмисляше брак и семейство, но майка му го посече. Илия Калоян и изгората му се разделиха и само месец по-късно Аби си имаше ново гадже - богат пакистанец.

Преди Аби синът на Дарина имаше връзка с момиче на име София Шенли. Илия Калоян и нея запозна с майка си, докато Павлова още живееше за постоянно в Рим.

Илия Павлов-младши е харесван от момичетата не само заради парите си, но и заради уменията, които притежава. Само месец след като завърши бакалавърската си степен, Павлов-младши започна работа в една от най-известните филмови компании в света, и то на висока позиция след конкурс.

Илия-Калоян спечели длъжността директор "Международни продажби" във филмовия гигант "Милениум филмс", писа "България Днес". Годишната му заплата за този пост в Щатите, където живее, е около 200 000 долара. Любопитна подробност е, че като възпитаник на Университета на Колорадо милионерският син е изучавал математика и икономика.

Младият Илия се е ориентирал към печеленето на парички в киноиндустрията и впечатлил изключително бързо комисията, като смятал огромни суми наум. Веднага след като се дипломира, синът на Дарина Павлова започна стаж в прочутата агенция за управление на таланти Wime-img. Именно там, в отдел "Глобална интеграция и стратегия", Илия Павлов-младши се "влюбва" в маркетинговия бранш на развлекателния свят, както сам е заявил в CV-то си. Сред близките приятели на младежа са Мел Гибсън, Силвестър Сталоун, Джордж Клуни, както и много други холивудски звезди.

"Много пъти съм говорил с тях, дори съм се пробвал и аз да снимам. Сега съм им нещо като шеф", смее се Илия-Калоян. "Не съм направила нищо, с което да подкрепя Илия. Той сам си отвоюва позициите в професията, не му се бъркам и в личния живот. Да се оправя, голям мъж е вече", коментира възпитателно Дарина Павлова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Ути с интригуваща снимка
Задава ли се ново звездно бебе?
Заровиха ли томахавките Лили Иванова и Йорданка Христова?
Заради голяма прилика мислят двойник за син на Георги Парцалев
Децата на Елена Йончева и Сергей Станишев - първи приятели
TikTok въвежда нови функции


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).