След повече от век! Член на британското кралско семейство ще дава показания пред съд

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:56 / 02.06.2023
1133
За първи път от 130 години член на британското кралско семейство ще се яви в съда, за да даде показания по дело. Принц Хари и още 100 известни личности са завели дела срещу медийната група "Мирър“. Последно Едуард VII се е явявал като свидетел по дело за развод през 1870 година, а 20 години по-късно – по дело за клевета след игра на карти, като и двете са преди да стане крал. 

Известно е, че принц Хари обяви война на британската преса. В делото срещу медийната група се твърди, че журналисти или наети от тях частни детективи са прониквали в телефони или са извършвали друга незаконна дейност, за да се сдобият с информация за принца и другите, завели дела, предава Reuters.

Посочва се, че това е ставало със знанието и одобрението на редактори и ръководители. Медийната група отрича високопоставени служители да са знаели за хаквания на телефони, предава Ройтерс

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).