Става горещо! Красавица от Пловдив ли раздели Шакира и Пике?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:25 / 13.06.2022
1863
Една от най-горещите теми през последните седмици несъмнено е изненадващата раздяла на Шакира и Жерар Пике. Двойката, чиято любов изглеждаше толкова истинска и непоклатима, реши да приключи историята си след 12 години и 2 деца.

В западните медии упорито се тиражира твърдението, че причина за раздялата е изневяра от страна на футболиста. И въпреки че потвърдиха информацията, че се развеждат и двамата запазват мълчание по темата за причината, довела до края на връзката им. Шакира и Пике така и не сключиха брак, но тепърва предстои да разделят имуществото си. 

И тук идва най-интересният момент - ако е имало предателство от страна на Жерар, то коя е тайнствената красавица, която успя да го открадне от певицата, макар и за малко?  По първоначална информация футболистът е изневерил с млада, руса хубавица, която работи като сервитьорка. Но преди минути научихме, че всъщност истината е малко по-различна и дамата, която е разбила семейството на Шакира и смугла красавица от Пловдив. 

Името ѝ е Драгана Спасовска, която обича често да отскача до Дубай и именно там се запознала с Пике, който пък посещавал мегаполиса без любимата си. Последната им среща била в ресторант преди Нова година. Снимка на Драгана и Пике, която се появи в социалните мрежи, също издава топлите им чувства. Информацията не е официално потвърдена, но в испанските медии се коментира усилено, че футболистът и склонността му да залита по различни жени е щяла рано или късно да развали семейството му с Шакира, пише "woman.bg".

Виж коментарите (1)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).