Сватбата остава мираж за Поли Генова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
23:01 / 28.06.2023
716
Поли Генова се сгоди през 2021-ва за приятеля си Джоузеф Шардън, но все още не е вдигнала сватба, което притеснява най-вече близките на гласовитата певица, която вероятно иска да се види като булка, но все още така и не се стига до олтара.

Двамата с холандския й приятел наскоро отбелязаха и 6 години от началото на връзката си - време, през което успяха да създадат две деца - Даниел и Леа-Катрин, и да се сгодят. Но защо се бавят със сватбата, никой не знае.

Слуховете засега са, че Джоузеф не бързал да минава още под венчилото, въпреки че изненадал жена си с пръстен преди две години, освен това певицата е признавала, че сама е подхлъзнала гаджето си да й предложи. Преди две години тя пусна романтична снимка с благоверния си и сложи надпис "Младоженци". После стана ясно, че това е било кадър от видеоклип към песен, но преди това двамата били засипани с честитки.

"Прeдлoжи ми брaк, пoчувcтвa ce лeкo притиcнaт, зaщoтo зaпoчнaхмe дa пoлучaвaмe пoздрaвлeния oт вcичкитe ни рoднини и oт ceмeйcтвaтa ни, кaктo и oт Кaнaдa, Щaтитe, oт Швeйцaрия, буквaлнo oт цeлия cвят. Oтдeлнo трябвaшe дa oбяcнявaм, чe cвaтбeнитe кaдри oт видeoтo, в кoeтo тoй учacтвa, нe ca рeaлнocт. Някoй дeн би било cупeр, ако имaмe и иcтинcкa cвaтбa", признава блондинката.

Когато любимият й задал дългоочаквания въпрос, тя решила, че се шегува. После трескаво се огледала наоколо, защото била убедена, че някъде наблизо има скрита камера. Тогава Генова била бременна с дъщеря си и това послужило на Шардън като оправдание, че трябва да отложат сватбата по-напред във времето. След появата на бебето обаче, венчавката още е мираж, пише "Хотарена".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).