Светлана Гущерова се показа без грим

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:06 / 10.03.2022
874
По принцип всички са свикнали да виждат популярните личности в техния пълен блясък, тъй като перфектната визия, лишена от каквито и да било недостатъци, е част от звездния им имидж, който те старателно поддържат.

Независимо дали става въпрос за публични изяви или просто за няколко кадъра, обикалящи социалните мрежи, известните личности полагат усилия да изглеждат максимално добре, обръщайки внимание на всеки видим за очите детайл - от прическа през грим до облекло.

Въпреки всичко обаче, те също са просто хора и това личи най-вече, когато се намират в уютната атмосфера на своя дом, далеч от светлините на прожекторите и суетата на шоубизнес средите, в които се изявяват.

И макар много от родните знаменитости да продължават да представят безупречния си образ във виртуалното пространство, дори по време на пандемията, по-голямата част от която се намираха между четири стени, има и такива, които не се притесняват да покажат на своите почитатели как изглеждат в естествен вид. Така например Светлана Гущерова, която през последните две години бе по-малко активна в платформите за комуникация от обичайното, сподели в личния си Instagram акаунт кадър, показващ подаръка по случай празникa на жената, направен ѝ от нейните съпруг и дъщеря.

Tя позира пред обектива в пределите на семейното им жилище, седнала на бял мек диван, държейки в ръце голям букет от червени рози. Плеймейтката е облечена в дълга черна рокля с тънки презрамки, показвайки се на последователите си без грим. На масата пред нея стои вторият дар, който е получила, а именно форми, изработени като букви, изписващи думата "мама", които са изпълнени с пъстри цветя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).