Тарантино ухажвал наша актриса и модел на Лагерфелд

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:08 / 22.02.2021
1096
Студена красавица, ухажвана от Тарантино, ще видим в главната роля в новия серил Би Ти Ви - "Белези". Тя е поверена на не особено популярната у нас Вера Йорданова, чиято героиня носи същото име.

Актрисата е родена в Хелзинки и още на 14 започва да се изявява като модел. Дефилира за много известни къщи, включитено и за Карл Лагерфелд. По време на ревютата се запознава с Клаудия Шифър, с която стават добри приятелки.

По-късно Йорданова стига и до студиата в Лос Анджелис. За малко да я изберат за роля в "Плажът" с Леонардо ди Каприо, но в последния момент взимат Вирджиния Ледойен вместо нея. За сметка на това участва в проекта на Куентин Тарантино "Хотелът на ужасите 2". Самият режисьор е силно впечатлен от Вера и споделя, че българката се е справила чудесно с ролята си. Според нейни колеги по време на снимките Тарантино усилено ухажвал Йорданова, но тя му отказала.

"Радвам се, че влязох в ролята на Вера. Съвпадението на имената ни е случайно. Надявам се хората да харесат филма", споделя актрисата след премиерата на "Белези". Сериалът изследва съдбите на персонажи от широк възрастов спектър и преплита в себе си вечните теми за любов, предателство и съдбовна предопределеност.

Разделени от предателство преди години, сестрите Надежда (Анастасия Лютова) и Вера (Вера Йорданова) се срещат отново, за да влязат в безпощаден сблъсък за Радост (Климентина Фърцова), която и двете възприемат като своя дъщеря. Пълни противоположности както в личен, така и в социален план, сестрите разкъсват животите и семействата си в този неразрешим конфликт. Той поставя въпросите за мястото на семейството в живота на един човек и какво всеки един е готов да понесе заради него, за силата на обичта към децата и как да бъдем истински хора, пише "България Днес".

"При създаването на "Белези" екипът подходи по нов начин, нетипичен за правенето на сериали у нас - споделя изпълнителният продуцент Габриел Георгиев.

Снимките са правени по неизползвана досега в България техника, която прави образите и сюжетите да изглеждат още по-вълнуващи! Уникалното присъствие на актьори като Пенко Господинов, Валентин Ганев, Ирен Кривошиева, Стоян Радев, Албена Колева, Ирина Атанасова, Иво Аръков, Виттория Николова, Балена Ланджева и други допринася за пресъздаването на тези общочовешки теми и проследява тяхното развитие в живота на няколко семейства" - обясни продуцентът.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).