Тотална гавра със Сашо Кадиев, намекнаха за размяна на дрехи с Цитиридис

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:31 / 20.02.2022
1101
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“. 

Тита да пита преди да се облича 

Че черното минава за стилно и официално, явно вече няма тази тежест, особено след като виждаме как е поднесено тук. "Моделът“ е Тита, чиято поза сравнявам с рохко яйце, което отказва да се превърне в такова по бенедиктски. Модата, сама по себе си, е рохко яйце и от баланса на движенията, от дозата и "осоляването“ зависят мащабите и. В този ред на мисли, мога да кажа, че Тита е пресолила манджата, "подправяйки“ дупето с гарнитура от дребни камъчета, ама както знаете- дребните камъчета обръщат колата.

Горната част също е утежнена с гарнитура на кристалчета - някога това беше модерно на Кристал, където се събираха музикантите и певиците от нощните клубове. Какво иска да каже с тази плитка госпожицата? Много плитко послание или плуване в дълбоки води- не зная. Братя Грим са минали през този кадър с валяк, но положението никак не е приказка. Най-добре Тита да пита преди да се покаже така. 

Сашо Кадиев облечен като за едно... евро 

Освен ако не е от абитуриентския му бал, тази визия на Сашо Кадиев не струва и едно евро, ако питате мен. Ако питате майка му - прелюбезната Катерина Евро, може би ще ми намести представите с редица обосновки. Тук имаме класически пример на плахост, на несигурност в собствения вкус, което е напълно разбираемо. Вероятно в стремежа си да е различен всеки ден, Кадиев се е спрял на тези маратонки, напълно чужди на всичко заобикалящо ги.

Панталоните са страшно неубедителни, сякаш Сашо и Цитиридис са си разменяли дрехите. Ризата или е прекарала акне или се е изприщила от неудобство заради прикачената й папийонка. Сакото аха да мине в категорията коминочистач, но да, време е водещият да свиква с дрехи за възрастни. Прическата ме кара да мина с пръсти с много пръстени през нея и да и предам по-младежки и безотговорен вид. И да ви кажа - картината до него е прекрасна. Сашко да каже кой е авторът, автора. 

Илиева - кокотка с горещ ламаринен покрив по нея 

Мария Илиева може да не се появява толкоз често, колкото бях свикнал, но понякога, както и днес, дрехите и са като Халеевата комета - или лъскави и наситени с вселенски блясък, тоест - трясък, или като ламаринен покрив, на който няма котка. Тук и днес, певицата показва своето чувство за хумор, облечена в материя за която не е съвсем ясно каква е, но пък кройката носи двусмислени послания. Какви мислите? Послания, като от гардероба на попфолкзвездите, каквато доколкото помня Мария не е. И все пак, за да бъде приятелството ни с нея полезно, мога да я посъветвам и насоча към нещо, което да подчертае испанското и излъчване, без да се превърне във фламенко танцьорка. Червеното, патешко жълто, изумрудено зелено, всичко това би подхождало на Мария, за да не се наложи отново да и кажа в моден аспект- Сбогом, Мария.

Яна Маринова може и повече! 

Защо красива и успяла актриса иска да прилича на съветска стюардеса? Много странен избор на стил и цветове, които кълна се- биха отивали в друга концепция, възраст и ако щете- пол. Резедавата жилетка /или пуловер/, заслужава едно красиво сако, за да бъде не в тази главна роля а във второстепенната, която и се полага. Шалчето обикновено идва за да прикрие някои несъвършенства, но тук самото то е несъвършенството. Освен че придава на актрисата вид на стюардеса, то лази предната част на силуета и по един разочароващ начин. Бежовият панталон напълно потъва в цвета на канапето, косите изглеждат настръхнали, сякаш първолак среща класната си полугола с учителя по трудово. 

DIMI блесна до Мустафа Чаушев 

Две поколения звезди се подадоха ръка по време на гала-церемонията Бизнесдама на годината преди дни. Мустафа Чаушев- напълно безупречен, в цветове подхождащи на легендарния му статус, беше мъж за пример във всяко отношение. Много талантливият изпълнител и продуцент Торино, направи смела заявка да бъде забелязан, но сякаш липсваше някакъв малък детайл. Вероятно- Пашата, ако мога така с усмивка да омекотя забележката. Великолепното младо дарование DIMI, блесна в червено и красива момичешка прическа. В момента тя плува в океана от вълнения по новата си песен Mr. Playboy и е номинирана за награда в "Певец на годината".

Виж коментарите (0)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).