Венета Райкова с култово признание за любовния живот

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:44 / 06.08.2020
2308
Откакто се е захванала да писателства Венета Райкова все по-често разкрива иначе стриктно пазени през годините тайни за личния си живот, който след развода й с Тихомир Георгиев премина през редица обрати.

Промените за тв водещата са най-вече от емоционален характер, а потвърждение за това е споделеното наскоро от самата нея. Думите й предизвикаха бурни вълнения в социалните мрежи.

"И понеже преди години не можах да изживея една голяма моя любов, а вече не вярвам в любовта, днес ви споделям част от новата ми книга "Куклите", която ще излезе през есента", написа Райкова, следващите редове ще присъстват в книгата й "Куклите", която трябва да се появи на книжния пазар тази година.

"- Още го обичам, въпреки всичко! И минаха толкова години, откакто не съм го виждала и пак го обичам. Защо ми е да страдам толкова много, колко още мога да понеса?!

- Но като живееш без любов пак страдаш. А ако страдаш обичайки, това те извисява до по-високи нива на съзнанието и те прави творец. - беше продължил благо отец Борис. - Човек без любов познава само себе си и става нарцистичен. Трябва да опознаеш другия, за да опознаеш себе си, защото той е твоето огледало.

Връзката е огледало и колкото по-чиста е любовта, толкова по-добро е огледалото. Трябва да свалиш бронята си, а това е болезнено. Другият може да те нарани, да те отхвърли, това е страхът да бъдеш уязвим. Ако избягваш ситуацията няма да израснеш, затова трябва да приемеш предизвикателството", пише Шоу блиц.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).