Владо Карамазов избухна: Срам ме е! Надявам се никога повече да не го видя този човек

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
11:18 / 16.11.2022
1405
Известният актьор Владислав Карамазов с остър пост в социалните мрежи срещу служебния министър на културата Велислав Минеков

Гледах едно интервю вчера и май все още съм с високо кръвно. За пореден път се убеждавам, че Мария Цънцарова е изключително адекватен журналист. И за пореден път дълбоко се срамувам от министър на Културата.

"Срамувам" всъщност е нищо, спрямо това което наистина мисля за този Минеков. Един човек, който иска да бъде значим и който изкуствено поддържа една вътрешна разправия и се опитва да я направи обществен скандал. И която разправия съвсем скоро ще се реши. Защото на нито един зрител не му пука, кой точно е в администрацията на театъра. Зрителите ги интересува репертоара, актьорите, драматургията, режисьорите. И е адски тъпо да занимаваме публиката ни с това. А изказването му преди няколко дни за заплатите на актьорите... Бездънно дъно. Сигурно някой му беше казал, че се излага и в интервюто обърна палачинката. Актьорите са тези, които заслужават да водят един нормален живот. Те заслужават най-много да имат заплата от 6800 лв.

Вчера една млада актриса от друг театър ми каза, че се чувства унизително , когато получава фиша от заплатата си и там вижда сумата от 780лв. Това нормално ли е г-н Министър? И кое е по важното? Актьорите на първия театър в България да се чувстват за първи път оценени финансово, да живеят по-добре и да могат да си гледат семействата или че в театъра е назначен човек, който има неугодно за някой хора минало. Не се говори за всички други позитивни неща, които се случват в момента в Народния театър. Всичко което излезе от устата на Велислав Минеков в това интервю беше арогантно и нелепо. Несвързано и неаргументирано. Добре че е служебен. Надявам се никога повече да не го видя този човек.

Пиша това като страничен наблюдател. Нито съм на щат в Народния театър, нито някой ме е подкупил със заплата. Имам две постановки в него и съм свободен актьор. Нито ще играя в Народния, нито имам такива планове. Но аз, за разлика от този Минеков знам много добре какво се случва, какво е актьорите да мизерстват. И какво е да дойде един човек, да оправи тази несправедливост, както никой преди него не пожела да поправи.

Виж коментарите (4)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).