Защо Преслава и Павел няма да вдигат сватба?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:26 / 26.07.2020
1366
Преслава и Павел няма да вдигна сватба, поне засега. Това стана ясно от откровение на изпълнителката в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Пайнерката изтъкна, че Софи Маринова и Гринго, на които кумуваха през март миналата година, със сигурност ще им върнат услугата, ако правят сватба.

"Е, засега не", отговори Преслава на въпроса дали с любимия й обмислят скоро официално да си кажат "да". Тя допълни, че с колежката й Софи са приятелки от дълги години и се радва, че са успели да съхранят дружбата си. "В бранша е малко трудно като цяло", обобщи сложността на отношенията между певиците.

Което ни напомня с горчивина за проваленото й дългогодишно приятелство с Галена.

Що се отнася до брака помежду им, то църковен такъв е невъзможен, след като Павел вече се врекъл пред бога във вечна вярност на Златка Райкова, припомня LifeOnline.bg 

Двамата сключиха църковен брак преди доста време, през април 2011. След като Павел се раздели със законната си съпруга Емилия, с която пък по-рано вдигнаха сватба за чудо и приказ в Сандански.

Така или иначе, Павел се разведе с първата си жена, но пред бог завинаги е свързан с Русата Златка, и дори нейните молби до Светия синод не са помогнали за отмяната на бракосъчетанието.

В патова ситуация е и самата Златка Райкова, която няма да може да бъде вечна съпруга на настоящия си партньор Благо Джийзъса пред Бог, нещо, на което Георгиев много държи.

А Преслава и приятелят й Павел Лазаров са много щастливи и без подпис в съвета. Двамата имат дъщеря Паола и винаги са заедно. Още от първия ден. "Някак си се намерихме... Сродни души. Навсякъде сме заедно", обяснява Преслава.

Павел има син от първата си съпруга, с която са в добри отношения и дори бяха заедно на рождения ден на Преслава в Слънчев бряг миналия месец.

Виж коментарите (0)

Още по темата (2862):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Любопитни новини:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).