bTV удари дъното с влюбените пиленца от Пловдив

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
19:37 / 04.06.2022
3189
bTV, изглежда, удари дъното, след като пусна нов сезон на "Смени жената“ само две седмици след финала на "Ергенът“. Досега в "Смени жената“ залагаха на контраста, но избираха слабо известни двойки. Новият сезон обаче е на път да разбие стереотипа.

Снощи в предаването показаха Боби и Нина от Пловдив, които в социалните мрежи са известни като "Пиленцата от Монако“, както и Мая и Митко Господинов, известен от "Фермата 1“.

Досега не е имало подобно разминаване в световете на две семейства. От едната страна беше Нина, която твърди, че си пада по гурме ресторанти и разходки в Монако, а от другата е Митко и Мая с тяхното страхотно семейство, което живее скромно и има съвсем различна ценностна система. Те са обединени от болестта на сина си, който се бори с ДЦП и дори за секунда не си помислят да пилеят пари, защото те им трябват, за да лекуват детето си.

Нина твърди, че носи обувки за 2 000 лева, а Боби обяснява, че се облича само в бутикови дрехи на "Филип Плейн“, с когото, ако се вярва на думите им, са близки приятели.

Ето и само един от многото коментари след предаването. Той е на Чавдар Кидеров:

"Снощи сбърках да пусна ТВ и хоп - ПИЛИНЦАТъ суингват с друго семейство. Верно ли имало толкова деградирали хора като ТеЯ фенове на Монако. Верно ли съществуват такива хора из обществото ??? Не знам до колко ние сме свикнали с този фалшив свят и до колко е възможно да се харесва , но тези са ВИП , колкото аз съм Програмист .

Евала на другата двойка - Митко и Мая. Здраво спортуващо семейство ,което въпреки трудностите са усмихнати , радват се на живота, въздуха и малките неща. Хора с душа , хора с дух , ХОРА !

Въпреки перфектно замисления сюжет и поканени "герои" да участват с цел атракция, смятам че продукцията поставя един важен въпрос пред нас - Кое е нормално , какви са ценностите и на къде "отиваме" с този изкуствен и потребителски свят ?

Парите и лукса или Богатството на душата, семейството и борба ли е живота или само лукс и наслада

Силно се надявам тези два измислени ВИП-а да не са пример за подражание".


Виж коментарите (2)

Още по темата (3573):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Наша голяма певица стана на 79 години
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).