Кървав екшън в Слънчев бряг! Застреляха хазартен бос и млада жена

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
23:58 / 02.06.2018
36459
Разстрел в Слънчев бряг разтърси морския курорт към 21.45 часа в събота вечерта, съобщава "Монитор". Жертвата е хазартен бос, който държи казина в Слънчев бряг и Несебър.

Той е бил екзекутиран в автомобила си, докато шофирал в зона "Запад" в курорта. Минути след разстрела бе разпространена информация, че има и втори екзекутиран - млада жена, която е пътувала заедно с бизнесмена в колата.

По-късно стана ясно, че е простреляна, но е оцеляла. Тя е откарана в болница в кома и в критично състояние. Един от куршумите е попаднал в главата й. По непотвърдена информация, тежко ранената дама е приятелка на хазартния бос. Двамата пътували в луксозна лимузина Мерцедес S-класа, когато били застигнати от куршумите. Килърите ги причакали в малка уличка между хотелите "Сън Вилидж" и хотел "Бахами резиденс". 

Заради информация, че стрелците са двама мъже, придвижващи се с БМВ, които може да се намират още в територията на курорта, целият Слънчев бряг почерня от полиция. Според последната информация срещу мишените са изстреляни цели пълнители от пистолети.

Преди да изгуби съзнание жената е успяла да набере тел.112 и да сигнализира, че човекът до нея е убит. Затова първоначалната информация до полицията е била, че жената е успяла да се измъкне от дъжда от куршуми. Когато пристигат на място около 21:45 ч., полицаите заварили "Мерцедеса" надупчен на решето с две окървавени тела на предните две седалки.

Виж коментарите (6)

Още по темата (17):
05.02.2021 Михаил, стрелял по хазартния бос Коста Николов и красивата Симона в Слънчев бряг, ще лежи 26 години в затвора
08.05.2020 26 години затвор за Михаил, стрелял по хазартния бос Коста Николов и красивата Симона в Слънчев бряг
17.09.2019 Вижте каква присъда получи Михаил, стрелял по красавицата Симона и убил бизнесмена Коста Николов
17.09.2019 Убиецът на бизнесмена Коста Николов се призна за виновен
16.09.2019 Изправят пред съда Михаил, стрелял по хазартния бос Коста Николов и красивата Симона
20.06.2019 Помните ли простреляна в Слънчев бряг Симона? Вижте как изглежда красавицата днес!
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).