Удар на полицията! Разбиха оранжерия за канабис в Слънчев бряг, има задържан!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:42 / 21.01.2021
1727
Оранжерия за отглеждане на канабис е неутрализирана в резултат на полицейските действия на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър. Тя е открита в специално пригодени хотелски стаи в Слънчев бряг, стопанисвани от 47-годишен несебърлия.

При проведена специализирана полицейска операция са намерени и иззети ръчно изработени и съобразени с кубатурата на помещенията филтри за неутрализиране на отделяната от растенията миризма, 11 нагряващи лампи с алуминиеви рефлектори, пригодени за отдаване на изкуствена светлина, специално инсталирана вентилационна система, уред за измерване на температура и влага, преобразуватели за ток, както и пет  туби с различна вместимост, съдържащи различни подхранващи и наторяващи течности, съобщиха от полицията.

От оранжерията са иззети над 100  конопени растения, отглеждани в саксии.

Несебърлията е задържан за срок от 24 часа, като по случая е образувано бързо производство. Материалите, събрани до момента, са докладвани в Бургаска районна прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Бизнесмени бият алармата! Може хотели и ресторанти да затворят в ...
Полицаи от Приморско хванаха мъж да шофира дрогиран за пореден пъ...
Кола изхвърча от пътя, жена е в болница
Коклюшът в Бургаско: Има ли заразени?
Руснак сгази лука в Равда
Полицията в Карнобат по следите на крадец на крави


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).