Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ваня Червенкова се подложи едновременно на две тежки интервенции
Автор: Екип Burgas24.bg 12:59 / 28.09.2021Коментари (0)1169
© Фейсбук
Ваня Червенкова уплаши последователите си и провокира куп въпроси, след като съобщи, че е приета в болница в Истанбул.

Бизнесдамата, която не пропуска да споделя всекидневните си преживявания в социалните мрежи, реши да направи съпричастни почитателите си, като публикува стряскащи кадри от лечебното заведение, в което се намира. Тя побърза да успокои потребителите, като поясни, че хоспитализирането ѝ не е по спешност.

Оказа се, че блондинката се е подложила на не една, а на цели две планувани интервенции, които са продължили над 6 часа. И тъй като Червенкова е получила твърде много въпроси заради плашещите кадри от болницата, тя сподели изчерпателно какво се случва с нея и защо се е наложила хирургична намеса.

"МОГА ДА РАЗРЕША НА БОЛКАТА ДА МЕ ПРЕВЗЕМЕ САМО ПЪРВИТЕ 48 часа! ПОСЛЕ Я ПРЕВЗЕМАМ АЗ!!! Привет на всички мои познати и непознати приятели, които ми пишете стотици съобщения. Вие сте уникални! Толкова топли думи.. иска ми се всички да можем да се срещнем и да се на прегръщаме. Сега… Заради стотиците зададени въпроси съм длъжна да обясня. Операциите са две и заедно с хирурга, който избрах взехме решение да ги направим наведнъж.

Поради изключителната загуба на кг през последната година / знаете, че през годините на възстановяване след стрелбата бях достигнала до 113 кг. / кожата по тялото ми не можеше да се прибере на 100%. И заради годините и заради наистина големият обем. Подложих се на амбоминопластика достатъчно голяма и сериозна, както и смяна на гръдни импланти. Истината е, че те ми създаваха проблем , както и започнаха да ми пречат при тренировките и особено при аклиматизацията на последния висок връх Елбрус.

Знаете, че дадох заявка след Нова година веднага да изкача два поредни седемхилядника, а слеь година започвам и осемхилядници/ Дай Боже/ Там горе раниците тежат, всеки грам тежи при разредения кислород, започва всичко да ми пречи , затова се подготвям за следващия етап. Естествено, че първото нещо, което попитах доктора беше: “ Кога ще мога да тренирам и след 4 месеца ще издържа ли натоварването на седем хилядниците “ Каза, че съм екстрийм, но след 4 месеца ще мога и в Космоса да полетя . Истината е също, че аз се боря много с болката. За съжаление този път не можех да приемам никакви болкоуспокояващи , заради тежката алергия , която получих преди Елбрус.

Толкова се стресирах тогава, че предпочитам да търпя , отколкото да бия със седмици Урбазон и всякакви кортикостероиди. Поради дългите часове операция , знаете, че идването в съзнание е тежко и неприятно . Аз съм ветеранка и ще споделя истината за много бързото възстановяване. Всеки ден минимум 5-6 литра вода, за да излезе цялата отрова и никакво залежаване. Вземате под ръка дренажи , маркучи и правите разходки. Аз още вчера на третия ден , леко изчезнах от болницата и направих около 2 км пеш. Радвах се на уникално есенно време, на търговците По улиците, на старите хора по пейките, на есенната реколта, която се продава на всяка крачка, на децата, на бездомбите кучета.сядах, почивах и пиех много вода.

Истината е, че човешкия организъм има безкрайно много ресурси за които ние не подозираме. Истината е, че трябва да се храним умерено и правилно, да пием чиста и заредена с благодарност и любов вода, истината е, че трябва да спортуваме и да не преставаме да се движим . Истината е, че на тези години вече мога да си позволя да редуцирам всички боклуци / без извинение / от живота си , а младите трябва да се учат. Тепърва да различават сеното от плявата, тепърва да извървяват пътя си, за да достигнат онова състояние, което ще ги направи мъдри, щастливи и Спокойни! Както се пише в Еклисиаст в Библията:

Има време за всяко нещо, И срок за всяка работа под небето: Време за раждане, и време за умиране; Време за насаждане, и време за изкореняване насаденото; Време за убиване, и време за изцеляване; Време за събаряне, и време за градене; Време за плачене, и време за смеене; Време за жалеене, и време за ликуване; Време за разхвърляне камъни, и време за събиране камъни; Време за прегръщане, и време за въздържане от прегръщането; Време за търсене, и време за изгубване; Време за пазене, и време за хвърляне; Време за раздиране, и време за шиене; Време за мълчание, и време за говорене; Време за обичане и време за мразене; Време за война, и време за мир. Благодаря на всички, които ми пишат и ми дават положителната си енергия ! Колко е хубаво хората да се обичаме един друг",
пише Ваня.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: