Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Рени: Синът ми вече осъзнава грешките си и сме в прекрасни отношения
Автор: Екип Burgas24.bg 12:54 / 28.10.2021Коментари (0)1419
©
Фолкпевицата Рени се оказа сред участниците в "Маскираният певец". Тя се криеше зад маската на "Букетът" и в началото доста успешно успя да заблуди всички. Издаде се по време на въпросите на панела, когато не подбра точните думи и използва няколко израза с буквата "с", която знаем, че е специфична при изговор за нея. По това я познаха и мистерията падна. 

Рени разказа в интервю за "Блиц" дали й е било тежко да се крие зад маска, оправила ли си е отношенията с големия си син, има ли мъж до себе си и как оцелява в тези тежки за музикалния бизнес времена. 

- Рени, как се чувстваше под маската на "Букетът" в "Маскираният певец"? 

- Единственото ми притеснение, когато ме поканиха да участвам в предаването, беше каква ще бъде маската. В последствие се убедих, че си имам работа със страшни професионалисти и ми дадоха костюм, който отговаря напълно на моята душевност. Кремена Халваджиян много добре е усетила, че аз съм като цветята крехка, нежна и ранима. Това си беше точно моя костюм. Тя ми сподели, че като е седнала да рисува, това е първата маска, която е съчинила. И когато са й дали списъка с участниците, тя е видяла мен в тази маска. 

Костюмът беше много неудобен, тежък и обемист. Нямах възможност за много движение и разиграване на самия образ. Движеха ми се само ръцете от лактите надолу. Но пък беше величествен, красив, достолепен и не предразполага много движения. В тесните коридорчета зад кулисите помитах всичко след себе си. Имаше едни лампи по земята, които бутах до една и по мен вървяха две момчета да оправят щетите. (смее се) 

За мен беше уникално изживяването, каквото досега не съм имала. С такова нетърпение очаквах всеки лайф, в който участвах аз. Получих страхотно отношение.

- Няколко лайфа доста успешно успя да заблудиш панелистите и зрителите. Какво се случи, че на последния концерт всички казаха твоето име?  

- Пеех много различни песни, от това, което са свикнали хората да чуват от мен. Стараех се по всякакъв начин да ги заблудя и си преправях гласа. На първата песен казаха, че съм джаз певица. На втората ме изкараха рокаджийка, споменаваха какви ли не имена от този жанр. С третата песен - на Ищар, се издадох. В баладичните песни си личи моя тембър, моето пеене. Може би трябваше да направя друг избор на песен, но пък тази ми е много любима и исках да я изпея. 

Освен всичко друго, когато Гала ми зададе въпрос, изречението, което казах, беше пълно с буквата "С'. Както знаете, аз имам специфично изговаряне точно на тези съскащи звуци. И моите фенове ме разпознаха най-вече по това. До този момент никой не се усъмни дори и малко. Но след като започнаха да пишат фенове в страницата на шоуто, панелът се повлия от тях. Феновете са показателни, разпознават певците и имат точни попадения. Имам почитатели, които са ме познали още по време на първия лайф, но нищо не са писали, само и само да запазят мистерията. И панелът се повлия от тези писания. А когато четирима души те познаят, вече мистерията се губи и за зрителя, и за предаването като цяло. 

- Някои от твоето семейството усъмни ли се в теб? 

- Не! Аз дори не знам дали са ме и гледали. Майка ми обикновено по това време гледа сериали, а малкият ми син само ме чака да изляза и сяда на компютъра. Не знам дали големият ми син е гледал шоуто, тъй като той не живее при мен. Но пък мои приятелки не спираха да обсъждат предаването и колко много харесват "Носорога". Знаех, че битката между мен и него е загубена, тъй като гласуват повече жени. 

- А кой е твоят фаворит? 

- Като пеене много ми харесва "Госпожицата". Също така харесвах "Малинката" като пеене, а като образ най-свеж ми е "Гъбарко". 

- След като спомена големия си син, какво се случва с него. Къде живее той, оправихте ли си отношенията? 

- Ние вече стоплихме отношения. Изглежда е разбрал грешката си и вероятно е осъзнал какво означавам аз за него. Не съм настоятелна, както бях преди. Аз го обсебвах и прекалено много контролирах. Но няма как един родител да не е такъв, докато децата му са малки. А пък той е свободолюбив, напомня ми на мен като малка. И аз съм била бунтарка, но не съм имала тази възможност да се изнеса и да отида някъде да живея сама, докато той получи подкрепа от баща си. Той само това чакаше - да направи така, че да ни раздели. Щастлива съм, че синът ми вече осъзнава грешките си и сме в прекрасни отношения. Той си ми е в сърцето, първата ми голяма любов. 

- В "Маскираният певец" призна, че си свободна жена? А преди това се говореше за годеж, за почивки с нов мъж,...? Какъв е любовният ти статус в момента?

- На почивки ходя с децата ми или с приятелки! Абсолютно необвързващо и неангажиращо. За мен това е почивка, да си свободен. Почивките ми категорично не са били с някой от мъжки пол. Аз съм винаги свободна - дух и душа. Няма мъж, който може да ме окове и да ми вземе свободата.



Още по темата: общо новини по темата: 3573
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/596 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: