Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Киряков: А защо Левски и Лудогорец мълчат за допинга в ЦСКА?
Автор: Екип Burgas24.bg 12:41 / 04.02.2012Коментари (2)1563
©
Изпълнителният директор на Черноморец Пламен Киряков призна, че до момента нито един клуб в "А" група не е подкрепил бургазлии в призива им БФС да накаже ЦСКА за допинг скандала.

- Писмото, което пратихме до футболния съюз, е принципна позиция. Призовахме отборите в България да кажат дали подкрепят употребата на допинг, или са твърдо против. Затова и настояваме футболния съюз да реагира по-остро от Олимпийския комитет. В правилника на ФИФА е описано какви са наказанията за играчите и отборите, които ползват забранени стимуланти. Ако приемем, че мача срещу Левски е първото провинение на ЦСКА, нека за него има глоба. Но Лудогорец е вторият такъв мач и вече трябва да се стигне до отнемане на точки. Така на червените трябва да им извадят 4 точки и класирането да се промени - първи Лудогорец, втори - Черноморец, трети Левски, а ЦСКА - четвърти.

Киряков обясни и че бургазлии настояват за отнемане на точки, а не за служебни загуби.
- За нас е важно БФС да покаже, че не проявява толерантност към допинга. Но ЦСКА не са уличени в употреба на допинг в мач срещу нас и няма как да искаме да им наложат служебни загуби. Това могат да призоват от Левски и Лудогорец. Мен лично ме учудва, че те мълчат и не взимат отношение по въпроса. Но това си е тяхна работа. За нас най-важното е целият казус да се реши в България, а не от УЕФА или ФИФА, защото ако случаят стигне до тях, ще загуби целият ни футбол - завърши Киряков.

Източник: в. „7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 157
10.03.2012
10.03.2012
10.03.2012
09.03.2012
08.03.2012
03.03.2012
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лайняков е лика прилика със Бай Ганьо.Като разбра че е сгафил веднага започва друга песен.Дано сега да изхърлят Черноморец от А група,макар че те не го заслужават заради недоносчето Лайняков.
-1
 
 
Разбра се че договора на Анисе е нередовен и сега рови за съвсем други работи за които преди това си мълчеше и той.кажи кой позволи този договор а сега се разбра че има и още такива и черноморец не заслужават ли наказание заради тази своя постъпка да пренебрегват закона
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: