Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Добри приходи за Близнаците, Раците да не се доверяват на съвети
Автор: Екип Burgas24.bg 08:42 / 11.01.2021Коментари (0)2115
©
Дневен хороскоп за 11.01, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН 

Успехът е с вас, дори и ако не сте уверени в силите, знанията и възможностите си. До обед ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново стъпало в служебната йерархия. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви за рутинна работа отхвърлете най-важните си задачи, за да ви зарадват приходи. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си. Не пътувайте, ако имате проблеми, защото няма да ви простят, че сте ги оставили да се справят сами. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима. 

ТЕЛЕЦ

Успешни са вашите делови разговори. Следобед  имате възможността да проведете среща с вашите нови колеги или служители и да им разясните техните задължения, но без да наставничите и без опит да им докажете, че вие сте водещите. Не проявявайте прекаленото си упорство и инат и приемете с благодарност критиката на ръководството. Ако изпитвате желание да прекарате вечерта извън домът си, с колеги или приятели, помислете си дали ще ви бъде приятно да сте в тяхната компания. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Всички задачи, които започнете ще завършите с успех и с добри приходи от тях. Не се колебайте да се включите в предложения ви съвместен проект с вашите колеги, който също е успешен. Кратко пътуване в рамките на деня ви носи очакваните резултати. От вас зависи да си извоювате поредната професионална победа. Следобед и вечерта посветете времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си. Несемейните могат да срещнат подходящата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади. 

РАК

Въпреки трудностите се изявете като добри професионалисти в този ден. Не се доверявайте на съветите на хора, които познавате от броени дни. Ако допуснете провал ще поемете цялата вина. Имате възможност да отхвърлите повече от планираната работа и да приключите с изоставането доволни от себе си. Не ви съветвам да се отклонявате от задачите заради пътуване. Заради обяд с приятели, за който сте се охарчили, ви очакват разправиите с половинката свързани със занижения семеен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от сексуалните удоволствия, ако не изясните причината за вашата щедрост. 

ЛЪВ

Трудностите в този ден са породени от неподходящи делови партньорства, които ви изтощават заради невъзможност да ги прекратите. Заемете се със служебните си задължения, които няма как да пренебрегнете. Стремежът към промяна може да се окаже с необратими негативни последици, ако се поддадете на съветите на непознати хора. В личен план не е изключена нова романтична връзка, ако не сте обвързани, която ще е причина да се зарадвате на живота. Сексуалните контакти с малко познати партньори са нежелателни, защото сте податливи на инфекциозни заболявания. 

ДЕВА

Денят е изпълнен с изненади за вас. Ще получите предложение за повишение. Не бързайте да се радвате преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности. Успехите в материално отношение са ви гарантирани, ако не инвестирате прибързано, за да не претърпите бъдещи загуби. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами. Несемейните да снижат лентата на претенциите си. Бъдете отговорни към интимната си половинка. Интимните ви отношения са в поредната си криза, заради прекалените претенции от ваша страна и нежелание да сте компромисни поне за ден.

ВЕЗНИ

Приложете знанията и уменията си и осъществете всичките си планове, но не разчитайте на чудеса. Вашите колеги ви наблюдават завистливо, естествено и по разбираеми причини без желание да ви помогнат. На вашето работно място разчитайте предимно на себе си, след като сте решили и днес да сте дейни. Неразрешени проблеми и неизпълнени обещания са причината за конфликти в семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително, но е добре да ги  отхвърлите. Вечерта сте готови да си легнете рано и да се откажете от секса. 

СКОРПИОН

Разчитайте преди всичко на собствените си сили и не се надявайте на помощ, но и не властвайте като робовладелци и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония подчинените си. Всички служебни задължения отхвърляте с лекота. Няма да липсват и притеснения, защото се чудите как да не пропуснете уговорената романтична среща. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране. Най-голямото ви постижение, заради вашето поведение е отказът от сексуални удоволствия, който със сигурност ще ви нарани. 

СТРЕЛЕЦ

Ако не се осланяте на късмета си, а работите упорито, успехът ще ви споходи още сутринта. Не са изключени неочаквани делови предложения и шанс да сключите договор за допълнителен бизнес. Подгответе се и за неочаквани събития, които може да станат причина за бъдещи финансови загуби. Близките ви не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, въпреки че ако ги убедите може да размислят. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни на работното място в този ден. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е задължителна при инвестиции, за да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите колеги. Успехът през целия ден е с вас, ако не сте прекалено капризни и избягвате запознанствата. Не разчитайте на късмета си. Вечерта си дайте почивка, не гответе у дома, със семейството си отидете на ресторант или на гости. Когато се приберете, ако не сте  изпокарали, съхранили отношенията си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.  

ВОДОЛЕЙ

Емоцията и импулсивните действия ви вредят и ви тласкат към прибързани решения. Днес не е във ваша полза да провеждате разговори с вашите колеги. Избегнете срещите с непознати хора. Денят не е добър за начинания и за импровизирана смяна на работното място. Последиците ще са си само за вас, ако сте непредпазливи. Близките ви може да не ви подкрепят за промените, които предприемате и за мечтаното пътуване, естествено без тях, въпреки че е добре да сте заедно, а и ако сте агресивни и с тях. Не се надявайте на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Обмисляйте спокойно и с разума си всичко, което предприемате. Ако сте отговорни ще ви изненадат приходи. Няма да ви подминат и интересни делови предложения. Съветът ми е да не сте прекалено упорити в опитите на наложите новите си идеи, защото ще се сблъскате с противопоставянето на вашите колеги. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само защото сте надали ухо на някакви слухове, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не сте прекалено вживени в несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Матури 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Лято 2024
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: