Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Промени в полза на Водолеите, материалните успехи за Рибите
Автор: Екип Burgas24.bg 08:42 / 27.01.2021Коментари (0)2370
©
Дневен хороскоп за 27.01, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

В този ден се опитвате да се задълбочите в работата си, но все някой ви прекъсва. Дразните се от невъзможността да работите, но няма как да се справите, ако вдигнете скандал на вашите колеги. Стабилизирайте позициите си и се заемете с професионалните си задължения,  за да не пропилеете деня си в ненужни занимания. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Не бъдете груби в леглото. 

ТЕЛЕЦ

Начинанията са успешни, а подкрепата на вашите колеги, които работят с вас е навременна. Тези от вас, които са безработни могат да се потърсят работа в интернет тъкмо с полезна информация да запълнят времето си. Имате възможност да уговорите успешно съдружие или разширяване на вашия бизнес, без да се налагат големи инвестиции от ваша страна. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения също все още е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете. 

БЛИЗНАЦИ 

Не е изключено да се наложи да ревизирате и промените бъдещите си планове. Недоразумения в отношенията с вашите делови партньори могат да блокират работата ви. По-добре общувайте с тях в обедната почивка или след като свършите с работата си. Огромна е възможността да се провалите заради умишлено дадени ви погрешни съвети. Следобед, дори и в натовареното ви ижеднение, ще се наложи да се занимавате с  лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

РАК

Денят е добър за завършване на служебните ви задачи и е изключително неблагоприятен за командировки и сключване на сделки, защото сте разсеяни. Начинанията са успешни. Не допускайте прибързани действия. Ако сте на ръководен пост дайте шанс на вашите служители да се изявят с идеите си. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, които спохождат брачната ви половинка. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот. 

ЛЪВ

Блокирайте опитите на ваши колеги да ви отклонят от желаната от вас посока, само защото не ги каните да работят с вас. Завзели сте тяхно пространство и сте засегнали амбициите им, затова се опитват да ви вредят. Възможна е неочаквана и незаслужена агресия от делови партньори, с които сте в отлични отношения. Временна е и скоро ще ви поднесат извиненията си. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои, но трябва да сте доволни, защото разочарованията и раздялата с любимите ви хора щеше да е неизбежна. 

ДЕВА

Предпазвайте се от депресия, породена от желанието ви да надскочите собствените си възможности в този ден. По-добре планирайте времето  си разумно и бъдете умерени с работата. Делово пътуване ще ви донесе преговори за успешни бъдещи сделки. Работата, която сте отхвърлили през деня ви е напрегнала, но сте доволни от себе си.  Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, защото днес преценката ви е неправилна и съжалението от грешката ще настъпи неочаквано. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си. 

ВЕЗНИ

Деловите срещи ще проведете с успех, ако не сте прекалено доверчиви и проверявате на място поднесената ви информация. Завършете служебните си задачи. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Не създавайте проблеми на колегите си като ги товарите с допълнителна работа. След работа сте гневни на ваш колега, напрегнати и подтиснати, но  не ви съветвам да пренасяте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Проявата на недоверие и прекалената ви мнителност към вашите колеги е причина за конфликти на работното място. Успехите и провалите ви зависят само от вас, но вие не допускате лесно неуспехите. Наложете си търпение.  Очаквайте материални успехи. Приходите идват в момент, когато са ви необходими пари, за да инвестирате. На вашето работно място кипи напрежение и сте изтъкани от гняв към самите себе си, защото сте без настроение, а имате планирана вечеря. От вас зависи да си наложите спокойствие. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е и успешен за вас, ако целите да постигнете договореност, която ще ви поведе към нов финансов връх. Заемете се с всичко сами, без да разчитате на помощ, за да сте сигурни в успеха си. Завършете започнатите сутринта служебни задачи. Бъдете отговорни и внимателни, ако отново проверявате финансовите си отчети. Любовните срещи ще дарят щастие на несемейните, които търсят половинката си. Семейните си гарантират разочарования в личния живот, ако без причина или защото са нещастни се впуснат в изневери и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Днес, въпреки че сте на друго мнение, можете само да подгответе договорите за подпис, ако работите в сферата на частния бизнес. Ще сте извор на идеи, без да сте сигурни, че ще бъдат подкрепени от вашите началници и колеги. Начинанията са успешни. Не пропилявайте деня си в размисли дали да ги започнете или да изчакате. По-добре го сторете преди края на месеца. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Предприетите промени са само във ваша полза, стига да го осъзнаете навреме. Ако имате ваши съмнения, че ще е така, преценете дали да се откажете от тях и обмислете начините за стабилизация с други идеи. Ще бъде грешка да смените изцяло работата си или деловите си партньори, но не пропускайте да обмислите новите делови предложения. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

РИБИ

Успехът може да споходи само разумните и практичните, а не тези от вас, които се надяват на чудеса и се обвързват с хора, които уж са техния локомотив, но ги дърпат назад. Материалните ви стремежи днес ще се увенчаят с успех. Не бъдете прекалено алчни и не искайте повече от това, което ви се полага. Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да счупите на парчета и без това пропукалото се гърне на брака и любовта. Създайте хармония в сексуалните си отношения.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: