8 г. затвор за извратеняк, гаврил се с деца в "Меден рудник"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
15:16 / 20.04.2017
10844
Бургаският районен съд наложи общо наказание от 8 години "Лишаване от свобода", при първоначален строг режим на Васил Ч., за всички повдигнати и признати му от съда обвинения.

Съдът призна подсъдимия за виновен в това, че на неустановени дати през юни 2016 г. и на 19.06.2016 г., в "Меден рудник", при условията на продължавано престъпление, извършил действия на полово удовлетворение с лице от същия пол - Д.Д., на 15-години от гр. Бургас, чрез употреба на сила и заплашване.

Районният съд на Бургас призна за виновен Васил Ч. и за това, че на 08.07.2016 г., в гр. Бургас, к-с "Меден рудник", извършил действия на полово удовлетворение с лице от същия пол - Д. К., на 15 години от гр. Бургас, като употребил сила и заплашване.

Васил Ч. бе признат за виновен от съда и в това, че на 08.07.2016 г., в гр. Бургас, к-с "Меден рудник", при условията на реална съвкупност с предходните деяния, отнел чужди движими вещи, на стойност 60 лева от владението на Х.Г., с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила и заплашване.

Бургаският районен съд, след като определи наказание от 6 години "Лишаване от свобода" на Васил Ч., увеличи присъдата на 8 години "Лишаване от свобода", на основание чл. 24 от НК. Съдът съобрази присъдата с тежестта на извършените от подсъдимия престъпления, високата обществена опасност на дееца. 

Васил Ч. е извършил престъпленията в изпитателния срок на условна присъда за престъпно осъществяване на полов акт с лице от женски пол, ненавършило 14 години. Съдебната инстанция отчете като мотив в своята присъда многобройността на извършените деяния от Васил Ч.

Присъдата на Районен съд - Бургас може да бъде обжалвана или протестирана пред Окръжен съд - Бургас в 15-дневен срок.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Бургас:
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!
Единствено в "Меден рудник" все още могат да се намерят жилища на...
Ремонтът свърши: Възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока ...
Успокоиха ни: Няма птичи грип в Бургаско!
Преди Horizon Grand Prix отборът на Гимназията по транспорт теств...
Бургаски ученици взеха участие в Деня на отворените врати на Райо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).