Атака: Без СКАТ и Валери Симеонов ни е по-добре

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:06 / 11.03.2010
1693
Бургаската структура на "Атака" възстановява разорените си клубове след раздялата между лидера на партията Волен Сидеров и собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов. Хората на Сидеров стягат редиците и подготвят бъдещия си кадрови потенциал. От „Атака" посочват, че в момента формацията е във възход и в период на изграждане на нов имидж. Промяната си проличала по време на митинга за 3 март на площада пред храм-паметник „Свети Александър Невски", в който местната структура участваше с активисти, пътували с 10 автобуса.

„Хората се бяха събрали да празнуват, а не неистово да крещят и протестират. Енергията, царяща на площада, бе определено с положителен знак. Може би заради липсата в редовете на "Атака" на т.нар. "бащи" от "Скат". Преди се залагаше най-вече на омразата, критика без подаване на алтернативно решение, на агресията и разделението на нацията. Сега нещата са различни. Залага се на позитивността и градивния подход. Хората веднага оцениха промяната. Именно затова беше повишеният интерес към това събитие, формулиращо новия имидж и на "Атака", смятат от местния офис на партията. От „Атака" подчертават, че целите им си остават същите - борба за национален просперитет по всички направления, както и постепенно изтласкване на националните предатели от всички нива на властта от горе до долу и замяната им с хора грамотни и национално отговорни.

„Крадците и националните предатели в затвора и вън от властта на всички нива! Всекиму по заслугите! Тогава нещата ще си дойдат логично по местата и България ще се задвижи от мъртвата точка. Хората разчитат на тази партия и ние ще докажем, че промяната отвътре е била само за добро. Избор няма, движението ще е само напред!", категорични са от „Атака" в Бургас.

Източник: factor-bs.com


Виж коментарите (0)

Още по темата (24):
21.01.2010 Още един от отцепниците се върна в групата на Атака
23.12.2009 Яне Янев: Валери Симеонов ми е симпатичен
18.12.2009 Пловдивската "Атака" също скочи срещу СКАТ
17.12.2009 Изоставилите Валери Симеонов били "материално прелъстени"
17.12.2009 Двама от "Независимите" се върнаха в "Атака"
16.12.2009 Дияна Йорданова: Още не е ясно с кого ще се коалира Валери Симеонов
Още новини от Новини от Бургас:
Много дъжд до часове
Какви са проблемите пред летния туристически сезон, обсъждаха три...
Ученици посетиха Деня на отворени врати на Окръжна прокуратура Бу...
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).