Бетонните елементи над канала на Северния плаж в Бургас били незаконни

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
09:33 / 17.12.2020
1450
Бетонните елементи над канала на Северния плаж в Бургас били неправомерно монтирани. Това са отговорили от ВиК Бургас на общинския съветник Живко Табаков, който сигнализира за компрометирания в годините отводнителен канал на Морската градина в Бургас, който руши сериозно пясъчната ивица.  

"В отговор на мой сигнал относно компрометираната тръба на плаж "Север" бях уведомен от ВиК Бургас, че бетонните елементи по нея, от които произтича проблемът, са били неправомерно монтирани от бившия концесионер на плажа. Това обаче не дава отговор на въпроса защо институциите, знаейки това, са бездействали години наред. В тази връзка ще инициирам среща с областния управител на област Бургас и изпълнителния директор на ВиК. Междувременно очаквам действия и от министъра на туризма, тъй като плажът е изключителна държавна собственост", съобщи Табаков.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С багрилница на открито Бургас отбеляза Велики четвъртък
Утре Бургас е предупреден!
Много се строи в Бургас
Иван Звездев ще готви за бургазлии на Летния Никулден
Мъж пострада при катастрофа в Бургас
Бургазлия забеляза нещо съмнително и сигнализира полицията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).