Без причина цигани набиха шофьор и майка му в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:05 / 24.09.2015
2825
Циганска банда пребила бургазлия и майка му посред бял ден. Нападението станало до пешеходна пътека в Бургас, а логичен мотив за агресията липсва. Пред TV7 Тони Георгиева разказа как пътували с автомобила си, но когато достигнали до пешеходна пътека в ромската махала, мургав хулиган застанал демонстративно на пешеходната пътека и отказал да се отмести. Докато шофьорът чака пресичащите да продължат пътя си, е нападнат без причина.

"Под мишницата му има охлузване от ударите, които му са нанесени, както и синина в областта на носа. За секунди се събраха 20-30 цигани. Изведнъж в ръцете на нападателя се оказа тухла. Явно това е било предварително обмислено", добавя Тони.

Тя не разбира какво е отключило такава агресия. Жената е отворила вратата с намерението да помогне на детето си. "Просто изпаднах в шок. Само виках "Помощ, помощ, обадете се на полицията!", но в един момент видях до себе си една яка циганка", разказва майката на бития шофьор.

Тя споделила пред разследващите, че е била е налагана с юмруци от непознатата ромка, не помни как са се качили в колата и как са избягали. От ударите е получила леко мозъчно сътресение. Пострадал е и автомобилът, който е с огъната ламарина. Дълго време никой не се е притекъл на помощ на битите българи. Нямало е и кой да позвъни на тел. 112.

"Единствено един мъж и жена слязоха от колата си и дойдоха да ни помогнат. Всички останали бяха зрители на случващото се", добавя битата жена.

Разследващите работят по случая. По непотвърдена информация има и друг случай, при който нападнат мъж не е подал сигнал в полицията от срам, че е бит от цигани. По непотвърдени източници, той е нападнат, защото е нарекъл ромите цигани.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Подробности за акцията на МВР, Агенция "Митници" и НАП в Бургас! ...
Президентът коментира в Бургас катастрофата с колата на НСО
Вижте новите спортни игрища на Бургас, намират се в "Меден рудник...
Проверки на бензиностанции в Бургаско
Най-много изборни нарушения има в Бургаско
Ето какво можете да видите в бургаската Нощ на музеите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).