Братът на Димитър Рачков пак се забърка в скандал! Закопчаха го заради наркотици край "Меден рудник"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:50 / 24.03.2017
5798
Братът на известния бургаски актьор Димитър Рачков - Петър е сред задържаните в зрелищната полицейска акция край "Меден рудник", за която съобщихме вчера. Това потвърдиха източници на Burgas24.bg, които разкриха подробности около ареста.

Припомняме, че по сигнал на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас, служители от Четвърто Районно управление - Бургас спрели за проверка л.а. "Пежо 406" с бургаска регистрация до кръстовището на улиците "Захари Стоянов" и "Кооператор".

Зад волана бил стабилно надрусаният 24-годишен Станимир Узунов. В колата били още 37-годишният Рачков и 25-годишният Георги Георгиев, но вероятността да им бъде повдигнато обвинение е минимална, тъй като двамата нямат пряко участие в престъплението, разкриха още нашите източници.

Това не е първата поява на Петър Рачков в криминалната хроника. Припомняме, че преди няколко години братът на един от "Господарите на ефира" се забърка в скандал с фалшиви пари.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Бургас:
Трима в Бургаско останаха без коли само за ден
Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар, попадна в ...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Нови проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
И много риба по морето е проблем
24-годишна бургазлийка отново с национално отличие!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).